Lauš

Uskoro gradnja MZ i policijske stanice na Laušu

Gradnja novog administrativnog objekta u naselju Lauš, u kojem će biti smještene mjesna zajednica i policijska stanica, mogla bi uskoro početi jer je grad raspisao javnu nabavku za izbor izvođača radova.

Na pomolu rješenje izlijevanja oborinskih voda na Laušu

BANJALUKA - Višegodišnji problem sa izlijevanjem oborinskih voda u Karađorđevoj ulici na Laušu uskoro bi mogao biti riješen, nakon što su ovih dana pokrenute aktivnosti na dogradnji sistema oborinske kanalizacije u ovom naselju.

Uskoro manje gužve kod "Sirana"

Gradnja kružnog toka kod restorana "Sirano" na Laušu, na ukrštanju Karađorđeve ulice i Ulice Jovana Raškovića, mogla bi uskoro početi jer je u toku priprema tehničke dokumentacije za raspisivanje javne nabavke za izbor najpovoljnijeg izvođača radova.

Banjalučko naselje Lauš dobija dva igrališta

BANJALUKA - Lauš bi trebalo da dobije dva dječja igrališta do kraja godine, potvrdio je Milan Granula, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Lauš 2.

Na Laušu turnir: Fudbalom protiv oružja

BANJALUKA- U banjalučkom naselju Lauš danas se održava 9. Memorijalni turnir u malom fudbalu pod sloganom "Za Lauš na nebu".

Arsenića prijavljuju Tužilaštvu: Terete ga da je udario djevojčicu, pa pobjegao

BANJALUKA - Igor Arsenić (22) iz Banjaluke, koji je juče hapšen u akciji "Arsenal", ponovo je danas pozvan u policiju, gdje je ispitan i biće prijavljen Tužilaštvu zbog sumnje da je u utorak, u banjalučkom naselju Lauš, motociklom udario djevojčicu, a zatim pobjegao.

"Nezavisne" saznaju: Policija ponovo ispituje Igora Arsenića

BANJALUKA - Igor Arsenić (22) iz Banjaluke, koji je juče uhapšen u akciji "Arsenal", ponovo je danas pozvan u policiju, kako bi bio ispitan zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa saobraćajnom nezgodom na Laušu, kada je motociklista udario djevojčicu, a zatim pobjegao, saznaju "Nezavisne".

Banjalučka policija traga za motociklistom koji je udario djevojčicu pa pobjegao

BANJALUKA - Policija traga za motociklistom koji je juče popodne u banjalučkom naselju Lauš motociklom udario učenicu, a potom pobjegao, saznaju "Nezavisne".

Osnovci na Laušu dobili novu ogradu

BANJALUKA - U Osnovnoj školi "Sveti Sava" u naselju Lauš danas je postavljena nova ograda kojom je ograđeno školsko dvorište.

Na Laušu do kraja godine objekat za Policijsku stanicu i MZ

BANJALUKA - Javna rasprava o Nacrtu regulacionog plana na ukrštanju Karađorđeve ulice i Ulice Jovana Raškovića u banjalučkom naselju Lauš, gdje je planirana izgradnja objekta u kojem će biti smješteni Policijska stanica Lauš i mjesna zajednica Lauš 1 i 2, uskoro će biti organizovana.

Najčitanije