Pale

Trojica biciklista krenuli iz Pala na put za Moskvu

Miroslav Klačar, Vuk Soković i Dražan Kusmuk, članovi Biciklističkog kluba "Javorina" sa Pala, jutros su krenuli na put za Moskvu dug 2.800 kilometara da bi izrazili zahvalnost ruskom narodu za pomoć koju je pružao Srbima.

Saobraćajna nezgoda kod Pala, povrijeđen vozač

PALE - Muškarac čiji su inicijali M.Ć. (27) iz Goražda teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu u mjestu Mokro, opština Pale, dok je još jedna osoba lakše povrijeđena.

Požar u Studentskom domu na Palama ugašen, nema povrijeđenih

PALE - Požar koji je danas zahvatio objekat nekadašnjeg studentskog doma na Kalovitim brdima na Palama potpuno je ugašen, rekao je Srni starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo Njegoš Vukadin.

Mercedesom udario u ugostiteljski objekat

ISTOČNO SARAJEVO - Policija sa Pala uhapsila je muškarca NJ.P. (33) jer je automobilom udario u ulazna vrata ugostiteljskog objekta u ovoj opštini i oštetio ih.

U Srpskoj pen­zi­oner­skim čekom plaćaju stu­de­njak

BA­NJA­LU­KA, PA­LE - U stu­den­tskim i učeničkim do­mo­vi­ma ši­rom RS najčešći sta­na­ri su stu­den­ti i učeni­ci čiji su ro­di­te­lji pen­zi­one­ri, te u ovoj go­di­ni to­kom svog fa­kul­tet­skog i sre­dnjo­škol­skog obra­zo­va­nja u do­mo­vi­ma bo­ra­vi 397 dje­ce pen­zi­one­ra, po­da­tak je Re­pu­bličkog za­vo­da za sta­tis­ti­ku RS.

Paljanin i Sarajlija krali po stanovima i groblju

Policijski službenici Uprave policije MUP-a BPK razotkrili su počinioce teških krađa koje su u proteklih deset dana počinjene na području Goražda i Pala.

Održan drugi festival rokenrola i zanatskog piva

​PALE - Na Palama je održan Drugi festival rokenrola i zanatskog piva "Birokratas" na kojem je učestvovalo osam izlagača.

Muška i ženska odbojkaška selekcija Srbije na pripremama na Palama

Odbojkaški savez Republike Srpske organizovaće od 14. do 21. jula kamp na Palama tokom kojeg će polaznici imati priliku da se druže sa članovima muške i ženske odbojkaške reprezentacije Srbije.

Miodrag Kovačević predsjednik SDS-a Pale

​PALE - Na izbornoj skupštini Opštinskog odbora SDS-a Pale za predsjednika ovog odbora izabran je Miodrag Kovačević i potvrđena je podrška kandidaturi Milana Miličevića za predsjednika SDS-a.

Epidemija morbila u Istočnom Sarajevu i Palama

ISTOČNO SARAJEVO - Domovi zdravlja Pale i Istočno Sarajevo prijavili su danas Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske epidemije morbila.

Najčitanije