Putin

Putin i Makron pozvali strane u Libiji na prekid vatre

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin i njegov francuski kolega Emanuel Makron pozvali su danas zaraćene strane u Libiji na prekid vatre i povratak za pregovarački sto, saopštio je Kremlj.

Putin: Rusija uspjela da se izbori sa pandemijom

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin istakao je da je Rusija uspjela da se izbori sa svim izazovima izazvanim pandemijom virusa korona, a zahvaljujući mjerama koje su bile usvojene, spaseno je na desetine hiljada života.

Vučić spremio dva poklona za Putina

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Vučić i Mirzijojev prvi strani lideri s Putinom od početka pandemije

MOSKVA - Ruska agencija Tass danas izvještava o najavljenom susretu ruskog predsjednika Vladimira Putina s Aleksandrom Vučićem koji je doputovao danas u Moskvu i penosi riječi portparola Kremlja Dmitrija Peskova da će susret sa srpskim predsjednikom i predsjednikom Uzbekistana Šavkatom Mirzijojevim, biti prvi Putinov "lični međunarodni sastanak" od širenja virusa korona u Rusiji.

Putin nagovijestio mogućnost kandidature za novi mandat

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin nije danas isključio mogućnost da će se kandidovati za još jedan predsjednički mandat, ako budu usvojene izmjene Ustava koje bi mu to omogućile.

Putin: SSSR i Crvena armija presudni za poraz nacizma

MOSKVA - Sovjetski Savez i Crvena armija bili su presudni za poraz nacističke Njemačke u Drugom svjetskom ratu, bez obzira na to ko u naše vrijeme pokušava da dokaže suprotno, poručio je predsjednik Rusije Vladimir Putin.

Kako se Putin štiti od korone u svojoj rezidenciji

U rezidenciji predsjednika Rusije Vladimira Putina u mjestu Novo-Ogarjovo kod Moskve postavljen je specijalni dezinfekcioni tunel za zaštitu od virusa korona, saopštili su novinari kremaljskog pula.

Putin prvi put u javnosti poslije više od mjesec dana

MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin prisustvovao je danas prvom većem skupu od uvođenja restriktivnih mjera zbog epidemije korona virusa u Rusiji, što je njegovo prvo pojavljivanje u javnosti posle više od mjesec dana, javlja AP.

Putin i Merkelova razgovarali o rješenju situacije u istočnoj Ukrajini

Ruski predsjednik Vladimir Putin i njemačka kancelarka Angela Merkel istakli su danas tokom telefonskog razgovora da u procesu implementacije sporazuma iz Minska.

Putin ljut: Jeste li vi pri sebi?

Predsjednik Rusije Vladimir Putin je na hitnom sastanku povodom izlivanja dizel goriva u Norilsku bio izuzetno nezadovoljan što se o ovom incidentu saznalo preko društvenih mreža i to sa velikim zakašnjenjem, prenose ruski mediji.

Najčitanije