Svadba

Razvod samo šest sati nakon vjenčanja

Jovan S. iz Zrenjanina i njegova partnerka vjenčali su se u 12, a samo šest sati poslije toga sve je krenulo po zlu.

Sandra Bulok drugi put staje na 'ludi kamen'

Glumica Sandra Bulok (53) namjerava da se uda za fotografa i manekena Brajana Rendala (51), ali prije toga želi da usvoje dijete.

Mladenci iz Hrvatske prave svadbe u RS

GRADIŠKA - Nije nepoznanica da komšije iz Hrvatske u RS kupuju prehrambene namirnice, garderobu pa čak i gorivo, jer su jeftiniji, ali u posljednje vrijeme sve više se opredjeljuju da "preko grane" organizuju i svadbe.

Za svadbe će se plaćati naknada od 500 KM

TREBINJE - Povećanjem komunalnih naknada grad Trebinje će na godišnjem nivou ostvariti dodatnih oko 200.000 KM koje će biti usmjerene za socijalno ugrožene kategorije, putnu i komunalnu infrastrukturu, kao i za ostale vidove pomoći u skladu sa zakonom, rekla je Srni načelnica gradskog Odjela za stambeno-komunalne djelatnosti Janja Ćapin.

Policajac iz Kotor Varoša spiskao pare od slatke pa prijavio krađu

KOTOR VAROŠ - Policajac S. Đ. (23) iz Kotor Varoša uhapšen je zbog sumnje da je lažno prijavio krađu oko 20.000 maraka koje je dobio na svojoj svadbi, saznaje "Glas Srpske".

Otac iz Travnika napisao pismo ćerki pred vjenčanje i rasplakao regiju

Poznato je da svaka djevojka sanja o danu svog vjenčanja, ali to nije velika promjena samo za nju i njenog odabranika, već i za njihove roditelje i porodicu.

Oženio se Amel Ćurić

Popularan pjevač Amel Ćurić sudbonosno "da" izgovorio je juče svojoj dugogodišnjoj djevojci Jeleni Čabarkapi.

Prnjavorski svatovi na motokultivatorima: Iznenadili kumove za godišnjicu braka

Romko i Gordana Muzeka prije nekoliko dana proslavili su 30 godina braka. Ništa tu ne bi bilo neobično, ali, način na koji je ova jubilarna godišnjica obilježena svakako spada u red zanimljivih i neobičnih proslava.

Mladencima psi kumovali na vjenčanju

Ema Li i Šejn Metjuz vjenčali su se u vili u Kumbriji u Engleskoj, a njihovi kumovi bili su aljaski malamuti Niko i Fil.

Stipse na svadbi kod Mesija: Argentinac u "slatku" skupio 37 evra po osobi

U Argentini se početkom juna oženio fudbaler Barselone Lionel Mesi svojom dugogodišnjom djevojkom Antonelom Rokuzo, sa kojom ima ima dva sina.

Najčitanije