Svadba

Udala se pa prijetila mladoženji pištoljem

Kejt Elizabet Pričard (25) iz Tenesija navodno je svom novopečenom mužu na glavu prislonila pištolj kalibra devet milimetara i povukla okidač. Pištolj u tom trenutku nije bio napunjen, međutim Pričard je navodno poslije napunila pištolj i pucala u vazduh.

Brutalno pretukao zeta jer je odustao od svadbe

UŽICE - Edinu Mujezinoviću (36) iz Brodareva određen je pritvor pred Višim sudom u Užicu jer se sumnja da je 24. juna metalnom palicom pokušao da ubije poznanika Huseina Avdića (52) iz Bijelog Polja, državljanina Crne Gore i Švedske.

Naoružana ljubavnica kidnapovala mladoženju sa svadbe

Nesvakidašnja scena odigrala se u utorak uveče na jednoj svadbi u Indiji, kada je bivša djevojka uletjela s pištoljem među svatove i kidnapovala mladoženju prije nego što je izgovorio sudbonosno "da".

Srušio se zid u svadbenom salonu, 24 mrtvih

NJU DELHI - Najmanje 24 osobe su poginule na jugu Indije nakon što se srušio zid u svadbenom salonu.

Banjalučanin išao po Pernara u Zagreb kako bi mu bio gost na svadbi

Ivan Pernar hrvatski aktivista i osnivač Živog zida, političar i saborski zastupnik u Hrvatskom saboru prije nekoliko dana ponovo je boravio u Banjaluci.

Bruka u FBI, agentkinja se udala za važnog operativca ID

VAŠINGTON - Danijela Grin, prevodilac u FBI s visokim stepenom bezbjednosnih ovlašćenja, lagala je Biro i udala se za važnog operativca Islamske države, piše CNN.

Brutalna osveta mladoženje nevjernoj nevjesti na vjenčanju

Svaka žena mašta o tome da ima savršeno vjenčanje, ali ne može svaka da ga dobije.

Mlada lancima vukla mladoženju do oltara

Vjenčanje je jedan od najljepših dana u životu svakog para, ali često nas rastuže ili razvesele scene koje vidimo na vjenčanjima širom svijeta.

Najčitanije