Trebinje

32.390.000 maraka u trebinjskoj gradskoj kasi

TREBINJE - Odbornička većina Skupštine grada Trebinje usvojila je juče Nacrt budžeta za 2020. godinu u iznosu od 32.390.000 maraka, gdje su kao prioritet obuhvaćeni infrastruktura i projekti napretka života u ovom gradu.

Osumnjičen da je ubio dva lovačka psa

TREBINJE – Policija u Trebinju identifikovala je juče N.G. za koga postoji sumnja da je ubio dva lovačka psa.

Promovisane dvije knjige važne za srpsku kulturu

TREBINJE - Dvije knjige, važne za srpsku kulturu, predstavljene su u subotu veče u Muzeju Hercegovine, a riječ je o djelu "Srpsko blago u Beču i Vukova prodaja srpskih relikvija" autora Petra Milatovića Ostroškog i fototipskom izdanju priređivača Veljka Topalovića.

Crnogorac sa drogom u BiH ušao preko Deleuše

Državljanin Crne Gore, koji je upravljao teretnim vozilom u kojem je danas u Trebinju pronađeno oko 100 kilograma kanabisa, ušao je na teritoriju BiH preko graničnog prelaza Deleuša, saopštila je Uprava za indirektno oporezivanje BiH (UIO).

Napadnuta radnica pekare, umjesto novca za burek iz džepa izvadio nož

TREBINJE - Nepoznati muškarac napao je nožem radnicu trebinjske buregdžinice "Midago", koja je u vlasništvu porodice Minov iz ovog grada.

U Trebinju pronađeno 100 kilograma droge, uhapšen Crnogorac

TREBINJE - Državljanin Crne Gore uhapšen je danas na području Trebinja, nakon što je kod njega otkriveno i privremeno oduzeto oko 100 kilograma droge, saopšteno je iz Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA).

Uzgoj spelte i heljde šansa za Trebinje

TREBINJE - Trebinje, ali i cijela Republika Srpska imaju dobre preduslove za razvoj organske proizvodnje u poljoprivredi, iako se ona ni u Srpskoj, niti u BiH, ne razvija onako snažno kako se to radi u državama regiona.

Bježao od policije, sletio s puta, pa mu našli 5.000 kutija cigareta

​TREBINJE - Policijski službenici Policijske uprave Trebinje kontrolom putničkog automobila pasat, kojim je upravljalo M.J, pronašli su i oduzeli oko 5.000 paklica cigareta marke "FM blu", saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Talić: Tražićemo rješenja za građane

TREBINJE - U Trebinju je formiran Gradski odbor Političkog građanskog fronta „Poligraf“, a za predsjednika je izabran Zoran Anđušić, odbornik u Skupštini grada.

Novogodišnje žurke uz "Crvenu jabuku", "Hladno pivo", Joksimovića...

BANJALUKA, SARAJEVO - Jelena Tomašević, "Crvena jabuka", Željko Joksimović, Hari Mata Hari, te "Hladno pivo2, samo su neki od izvođača koji će građane BiH zabavljati na trgovima 31. decembra i uz koje će dočekati novu 2020. godinu.

Najčitanije