Univerzitet u banjaluci

Radmila Čokorilo udaljena sa FPN-a

BANJALUKA– Senat univerziteta u Banjaluci udaljio je danas profesoricu Radmilu Čokorilo iz nastavnog procesa sve do konačne odluke etičkog komiteta.

Mataruga: Senat će vjerovatno potvrditi odluku FPN-a ako je riječ o plagijatima

BANJALUKA - Milan Mataruga, rektor banjalučkog Univerziteta, potvrdio je da će Senat ove visokoškolske ustanove 29. juna raspravljati o statusa profesora za koje je komisija Fakulteta političkih nauka (FPN) utvrdila da su plagirali naučne radove.

Semestar bi mogao koštati 500 KM

BANJALUKA - Vladi RS biće predloženo povećanje cijene školarine na javnim visokoškolskim ustanovama za 13 odsto, a umjesto dosadašnjih 440 KM na osnovnim studijama cijena semestra bi iznosila 500 KM.

Poskupljuje školarina na fakultetima?

BANJALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Dane Malešević rekao je da će Vladi biti predloženo povećanje školarine na javnim visokoškolskim ustanovama za 13 odsto, što znači da bi umjesto dosadašnjih 440 KM na osnovnim studijma cijena semestra iznosila 500 KM.

Radojičić i Mataruga potpisali sporazum o saradnji: Praksa za studente u Gradskoj upravi

BANJALUKA - U Rektoratu banjalučkog Univerziteta, danas je potpisan sporazum o saradnji između Grada Banjaluke i Univerziteta u Banjaluci.

Neće biti zatvaranja studijskih programa na Univerzitetu u Banjaluci

BANJALUKA - Zasad nijedan studijski program na Univerzitetu u Banjaluci neće biti zatvoren, istakao je Milan Mataruga, rektor Univerziteta.

Najčitanije