Vašington

Policija se povukla, Tramp: Grad su preuzeli teroristi

Američki predsjednik Donald Tramp zaprijetio je da će kvart u Sijetlu koji drže demonstranti vratiti pod kontrolu snaga reda, izvijestio je BBC.

Tramp napao gradonačelnicu Vašingtona: Nesposobna da vodi tako važan grad

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp iznio je oštre kritike na račun gradonačelnice Vašingtona Murijel Bovser, poručivši kako je "grubo nesposobna" te "nedovoljno kompetentna za vođenje važnog grada poput Vašingtona".

Umro batler koji je u Bijeloj kući služio 50 godina

VAŠINGTON - Vilson Ruzvelt Džerman, koji je u Bijeloj kući služio više od 50 godina pod 11 predsjednika, umro je od virusa korona u 92. godini.

10 tajni koje krije Bijela kuća

132 sobe, 35 kupatila, 6 nivoa, 412 vrata, 28 kamina, 7 stubišta, 3 lifta, 5 kuhara, nekoliko vrtova, teniskih i košarkaških terena, kino, staza za trčanje… Sve to postoji u Bijeloj kući.

Pucano na zgradu Ambasade Kube u Vašingtonu

VAŠINGTON - Jedna osoba je uhapšena nakon što je otvorila vatru na Ambasadu Kube u Vašingtonu, saopšteno je iz američke Tajne službe.

U SAD devet osoba umrlo od virusa korona

NJUJORK - Broj umrlih u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) od nove vrste virusa korona(Covid-19) porastao je na devet osoba.

Vanredna situacija u Vašingtonu poslije prve žrtve u SAD

VAŠINGTON - Guverner Vašingtona Džej Insli proglasio je vanrednu situaciju pošto je u toj američkoj državi zabilježen prvi smrtni slučaj od virusa korona u SAD.

Uzbuna u Vašingtonu: Bijela kuća u blokadi zbog nepoznate letjelice

VAŠINGTON - Bijela kuća je u blokadi, a Kapitol Hil je evakuisan zbog dojave o letjelici koja ne odgovara na pozive kontrolora sa tla, piše "Indepentent".

Incko: Formirati vlast na svim nivoima

VAŠINGTON - Visoki predstavnik Valentin Incko istakao je, u razgovoru sa specijalnim predstavnikom SAD za zapadni Balkan Metjuom Palmerom, da je potrebno hitno formirati vlast na svim nivoima u BiH, istovremeno poštujući međunarodne obaveze.

Jedna osoba poginula, pet ranjeno u pucnjavi u Vašingtonu

VAŠINGTON - Jedna osoba je poginula, a pet ih je ranjeno u pucnjavi na ulicama Vašingtona, nedaleko od Bijele kuće, saopštila je danas policija.

Najčitanije