Vašington

Mustang iz 1968. izložen u centru Vašingotna

Ford Mustang iz 1968. korišćen tokom snimanja filma "Bullitt" je tek nedavno pronađen, a sada je izložen u National Mallu u Vašingtonu D.C.

Patrušev: Napad na Siriju je pokazao promjenu u spoljnoj politici Vašingtona

MOSKVA - SAD su vršenjem protivzakonitog napada na Siriju u stvarnosti pokazale kakve su se promjene dogodile u spoljnoj politici Vašingtona, izjavio je sekretar ruskog Savjeta bezbjednosti Nikolaj Patrušev.

Ovako bi izgledao nuklearni napad na Vašington

Naučnici Politehničkog univerziteta Virdžinije simulirali su eksploziju atomske bombe u centru Vašingtona.

Merkel u Vašingtonu 27. aprila?

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel posjetiće Vašington 27. aprila, objavio je danas tiražni njemački dnevnik Bild.

Moskva: "Moćne sile" u Vašingtonu i Londonu stoje iza napada u Solsberiju

MOSKVA - Rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas da "moćne sile" u SAD i Velikoj Britaniji stoje iza napada nervnim agensom u Engleskoj, za koji London krivi Moskvu, prenosi RIA "Novosti".

SAD pripremile "kosovski paket" u četiri tačke

SAD su pripremile specijalni "kosovski paket" u četiri tačke koji će u narednim nedeljama biti predstavljen najprije predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Novi incident u SAD: Koledž u Vašingtonu blokiran zbog pucnjave

VAŠINGTON - Američka policija saopštila je da je došlo do pucnjave u kampusu u koledžu "Hajlajn" u državi Vašingtonu.

DW: BiH je Gordijev čvor koji usporava Evropu da bude cijela i slobodna

BERLIN- U Vašingtonu je pomno analizirana Strategija EU o zapadnom Balkanu, a sagovornici Dojče velea ukazuju da smanjeni angažman SAD u regionu ne znači gubitak interesovanja te da Brisel i Bijela kuća na Balkanu imaju isti interes.

Cvijanovićeva prisustvovala molitvenom doručku u Vašingtonu

VAŠINGTON - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvovala je 66. Nacionalnom molitvenom doručku koji se tradicionalno održava u Vašingtonu, a čiji je domaćin predsjednik SAD Donald Tramp.

Cvijanovićeva na molitvenom doručku u Vašingtonu

VAŠINGTON - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvovaće danas u Vašingtonu Nacionalnom molitvenom doručku čiji je domaćin predsjednik SAD Donald Tramp.

Najčitanije