djevojčica

Djevojčica pala sa terase i poginula

PRAHOVO - Jutros oko 4.10 mjestu Prahovu kod Negotina nađeno je beživotno tijelo djeteta, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Djevojčica osumnjičena za dilovanje heroina

BERANE, ROŽAJE - Službenici beranske i rožajske policije uhapsili su Š.R. (51) i maloljetnu E.R. (14) iz Rožaja zbog sumnje da su se bavili uličnom prodajom droge heroin, saopštila je crnogorska Uprava policije.

Dječak prodao sestru za 1.600 evra, kupac pokušao da je siluje

SKOPLJE - Maloljetnik iz sela Bučim kod Radoviša, na istoku Sjeverne Makedonije, čiji identitet nije saopšten, za 1.600 evra je starijem čovjeku na silu prodao svoju rođaku radi braka. Djevojčica je uspjela da pobjegne, a potom je rođaka i starijeg čovjeka prijavila policiji koja je protiv njih podnijela tužbu zbog krivičnog djela "trgovine djetetom".

Pas izujedao trogodišnju djevojčicu po licu

Na Starom Tamišu, u Pančevu, pas je izujedao trogodišnju djevojčicu koja je sa teškim povredama lica prevezena u Institut za majku i dijete u Beogradu gdje su joj sanirane povrede, kazali su danas iz MUP-a Pančevo za Tanjug.

U Beogradu pronađena nestala djevojčica

BEOGRAD - U Beogradu je pronađena četrnaestogodišnja djevojčica, američka državljanka, čiji je nestanak prijavljen policiji.

Nestala djevojčica u Beogradu, američka ambasada moli za pomoć

BEOGRAD - Američka ambasada u Srbiji uputila je apel građanima za pomoć kako bi se pronašla 14. godišnja djevojčica Rejčel Mekkju, koja je posljednji put viđena poslije podne pri povratku iz Internacionalne škole na Senjaku u Beogradu.

Interov napadač plaćaće obroke siromašnoj djevojčici

U osnovnoj školi nedaleko od Verone jedna djevojčica iz siromašne porodice migranata za ručak je dobila krekere i malo tune, dok su druga djeca jela tjesteninu.

Dječak i djevojčica povrijeđeni kod Čelinca i dalje u komi

BANJALUKA - Dječak i djevojčica koji su teško povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi na putu Čelinac-Ukrina, u mjestu Jošavka Gornja, i dalje su priključeni na aparate za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze su neizvjesne, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.

U komi dječak i djevojčica povrijeđeni kod Čelinca

BANJALUKA - Dječak i djevojčica koji su teško povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi na putu Čelinac-Ukrina, u mjestu Jošavka Gornja, priključeni su na aparate za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze su neizvjesne, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.

Tinejdžerka zarađuje džeparac izradom i prodajom nakita

SOKOLAC - Maturant Osnovne škole "Sokolac" Vedrana Abazović pravi nakit i ukrasne predmete za porodična slavlja, a za džeparac zarađuje prodajući ih putem društvenih mreža kupcima iz svog mjesta, ali i zainteresovanima iz čitave Srpske i Srbije.

Najčitanije