djevojčica

U Nišu nestala 13-godišnja djevojčica

NIŠ - Policiji u Nišu prijavljen je nestanak 13-godišnje djevojčice Anđele Dobrosavljević kojoj se od nedjelje, 28. jula gubi svaki trag.

Nestala djevojčica, otac sumnja da ju je oteo muškarac sa Facebooka

LAJKOVAC - Za Marijom Đenadić (16), djevojčicom iz sela Ratkovac kod Lajkovca koja je nestala u ponedjeljak, 22. jula, i dalje se traga. Otac Zoran kaže da je očajan jer mu sve ukazuje na to da je Mariju oteo muškarac koji se lažno predstavljao na Facebooku i sa kojim se djevojčica intenzivno dopisivala.

Pronađena djevojčica nestala u Sarajevu

SARAJEVO - Na području sarajevskog naselja Dobrinja pronađena je četrnaestogodišnja djevojčica Nejla Karišik za kojom se tragalo, rekao je Srni dežurni operativni MUP-a Kantona Sarajevo.

U Sarajevu nestala djevojčica, porodica moli za pomoć

​SARAJEVO - U Sarajevu nestala 14-godišnja djevojčica, porodica moli za pomoć.

Situacija na Halkidikiju se stabilizuje, djevojčica iz Srbije se oporavlja

BEOGRAD - Situacija poslije nevremena na sjeveru Grčke polako se stabilizuje, a otac djevojčice iz Srbije koja je povrijeđena potvrdio je Konzulatu Srbije u Solunu da je ona dobro.

Krivična prijava protiv oca preminule djevojčice, roditelji će donirati organe

ROVINJ - Protiv oca djevojčice iz Rovinja, koja je preminula od posljedica toplotnog udara i dehidracije nakon što je ostavljena u pregrijanom automobilu, podnesena je krivična prijava i njemu prijeti zatvorska kazna od tri do 15 godina.

Preminula djevojčica koju je otac ostavio u pregrijanom autu

RIJEKA - Ugasio se život četverogodišnje djevojčice koju su radnici gradilišta pronašli u zatvorenom automobilu u Rovinjskom Selu.

Djevojčica u teškom stanju, satima bila zatvorena u autu na vrućini

ROVINJ - Četvorogodišnja devojčica, koju je rovinjska Hitna pomoć u četvrtak primila bez svijesti, još uvijek je u teškom stanju i nalazi se u riječkoj bolnici, prenosi Hina.

Priznao da je ubio djevojčicu, pritvor majci i očuhu

NEGOTIN - Zoran A. (24) i Vesna F. uhapšeni su zbog ubistva Vesnine dvoipogodišnje kćerke u selu Prahovu kod Negotina i njima je danas određen pritvor do 30 dana.

Mladić uhapšen zbog samozadovoljavanja pred djevojčicom

ŠAMAC - I.D. iz Pelagićeva uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo '' Zadovoljavanje polnih strasti pred djetetom '' .

Najčitanije