vatrogasci

Zapaljena štala kod Kneževa

BANJALUKA - U mjestu Kobilja kod Kneževa u potpunosti je izgorjela štala koja se ne koristi, a uviđajem je utvrđeno da je riječ o krivičnom djelu paljevina, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Borba s požarima u Australiji prelazi u ofanzivu

KANBERA - Timovi koji se u Australiji bore s požarima saopštili su danas da bi prvi put u posljednjih nekoliko nedjelja mogli da pređu iz defanzive u ofanzivu, zahvaljujući poboljšanju vremenskih uslova.

Autom uletio u grupu turista, šest mrtvih

BOLCANO - Šest turista poginulo je u regionu Alto Adiđe u italijanskom Južnom Tirolu, na granici Italije i Austrije, nakon što je na grupu od najmanje 17 ljudi naletio putnički automobil, prenosi agencija "ANSA".

Prijedorski policajci spasili starca iz požara

PRIJEDOR - Policajci u Prijedoru juče su spasili iz požara 80-godišnjaka. Vatra je izbila oko 11:50 sati u potkrovlju kuće u Prijedoru.

Požar u Tuzli, potpuno izgorio poznati objekat

TUZLA - U ulici Husinskih rudara 82 u Tuzli, oko 19:00 sati izbio je požar u napuštenom objektu.

Australijski vatrogasci proveli božićni dan u borbi s požarima

MELBURN - Australijski vatrogasci iskoristili su povoljnije vremenske uslove za Božić kako bi pokušali lokalizovati požare niskog rastinja uoči toplog i suvog vremena u preostalim danima ove sedmice, dok su im se lokalni i državni čelnici zahvaljivali što su žrtvovali vrijeme provedeno s porodicama na Božić.

Gorio automobil u Banjaluci

​BANJALUKA – Banjalučka Vatrogasna brigada intervenisala je večeras u Subotičkoj ulici u naselju Šargovac gdje je gorio automobil.

Zapalio se kamion kod Lukavca

LUKAVAC - U blizini Lukavca danas se zapalio kamion, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK).

Gori oko Sidneja, vatra se otela kontroli

SIDNEJ - Tri požara, koja gore oko Sidneja, potpuno su se otela kontroli, javlja "Reuters".

Gorio pomoćni objekat u banjalučkom naselju Dragočaj

BANJALUKA - Pomoćni objekat u vlasništvu Z.S. u banjalučkom naselju Dragočaj zahvatio je požar, a tom prilikom pričinjena je materijalna šteta.

Najčitanije