Lauš

Lauš dobija vodu, a u Borovce stigla struja

BANJALUKA - U ulicama Božidara Adžije i Filipa Kljajića u naselju Lauš danas je počela izgradnja vodovoda, a u zaselku Borovci u mjesnoj zajednici Piskavica puštena je u rad nova trafo-stanica zahvaljujući kojoj će 42 domaćinstva imati stabilnije napajanje strujom.

Laušu najpotrebnija komunalna infrastruktura

Mještani Lauša najviše su se interesovali za izgradnju infrastrukture, sanaciju vodovodne mreže i izgradnju kanalizacije, na javnoj raspravi o Nacrtu budžeta grada za 2018. godinu, koja je održana u utorak veče u OŠ "Sveti Sava" u MZ Lauš.

Tužba koči gradnju terena i igrališta u banjalučkom naselju Lauš

BANJALUKA - Gradnju sportskog kompleksa kao i obnovu stadiona na Laušu ponovo koči tužba koju je Zemljoradnička zadruga "Agropromet" podnijela protiv Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove (RUGIP).

Izlile se fekalije u Banjaluci, isplivali uginuli pacovi

BANJALUKA - Svaka veća kiša nam je ista muka, zakukala je danas Mirjana Popović iz Kosovske ulice u naselju Lauš, kojoj su se u dvorište i podrum opet izlile fekalne i oborinske vode.

Otkriven spomenik za poginule borce Lauša

BANJALUKA - Gradonačelnik Igor Radojičić i ministar rada i boračko invalidske zaštite Milenko Savanović, otkrili su danas novoizgrađeno spomen-obilježje za poginule borce sa područja naselja Lauša, kojeg su prethodno osveštali sveštenici Srpske pravoslavne crkve.

Tuča na Laušu: Muškarac teže povrijeđen

BANJALUKA - Pedesettrogodišnjak iz Banjaluke čiji su inicijali D.B. teže je povrijeđen u tuči više lica u banjalučkom naselju Lauš, rečeno je u Policijskoj upravi Banjaluka.

Jedino naselje u Banjaluci bez dječijeg igrališta

BANJALUKA - Mališanima naselja Lauš nedostaje prostor za igru i igralište im je prijeko potrebno. Zemljište u Ulici Vladimira Rolovića, koje je predviđeno za gradnju igrališta sa društveno odgovornim kompanijama, je u vlasništvu grada, te se traži kompanija koja bi finansirala gradnju.

Zapalio se kamion u banjalučkom naselju Lauš

BANJALUKA - Policijskoj stanici Banjaluka-Lauš prijavljeno je noćas da je na kamionu "mercedes" u privatnom vlasništvu parkiranom ispred porodične kuće izbio požar u kojem je pričinjena znatna materijalna šteta.

Uklonjena plinska stanica na Laušu

BANJALUKA - Nakon što je kod stambene zgrade u Ulici Crkvena u naselju Lauš nekoliko puta došlo do curenja plina iz rezervoara i ugroženosti stanovništva, plinska stanica je u ponedjeljak uklonjena.

Vatrogasci ponovo intervenisali zbog dojave o curenju plina

BANJALUKA - Banjalučkim vatrogascima ponovo je prijavljeno da je u blizini stambene zgrade u Ulici Crkvena, u banjalučkom naselju Lauš, danas došlo do curenja plina, na istoj lokaciji gdje se to dogodilo i prije nekoliko dana, ali se ispostavilo da opasnosti nema.

Najčitanije