Mačka

Mačka usvojila osam ježeva

Maca Musja usvojila je 8 beba ježeva i brinula se za njih kao da su njene.

Mačka ostavila pola Banjaluke bez struje

BANJALUKA - Veći dio grada u utorak je ostao bez struje, jer je mačka ušetala u trafo-stanicu "Banjaluka jedan" u naselju Lazarevo, odakle se električnom energijom snabdijevaju brojni potrošači.

Mačak koji ima sposobnost da "predosjeti" smrt

Maca Oskar ima nevjerovatnu sposobnost da nanjuši i osjeti kad će neko umrijeti. Naime, ova maca živi u jednom staračkom domu i u više od 50 dokumentovanih slučajeva, bio je pored onih pacijenata koji su poslije nekoliko sati preminuli.

Fotografije mačaka koje će vas sigurno nasmijati

Znali smo da su mačke "najluđi" kućni ljubimci, ali gledajući fotografije iz galerije koju smo spremili, nismo mogli ni da slutimo koliko su zapravo "lude".

Šest savjeta za zdravu i srećnu mačku

Mačke i ljudi imaju dosta toga zajedničkog. I jedni i drugi znaju da je lijepo naći se u porodičnom okruženju, ali znaju da cijene sopstvenu nezavisnost. Poznato je da kada čovjek jednom zadobije povjerenje mačke, dobio je prijatelja za cijeli život.

Policajac zaustavio saobraćaj da spasi mačku

Saobraćajni policajac Juhe Tan u kineskom gradu Putjenu istrčao je na ulicu punu vozila da spasi mače, koje je htjelo da pređe ulicu.

U Trebinju keruša usvojila mače

TREBINJE - Nikolina Kuduz, kozmetičarka iz Trebinja, vlasnica je psa i mačke koji su jedinstven primjer kako se i tradicionalni "neprijatelji" mogu složiti i da ne mogu jedni bez drugih u tolikoj mjeri da mače sisa kerušicu Lunu.

Banjalučki vatrogasci spasili mače iz šahta

BANJALUKA - Jedan dirljiv i nesvakidašnji događaj zbio se prije par sati u Banjaluci.

Raspisan konkurs za “radno mjesto mačke”

Građevinska firma iz Nižnjeg Novgoroda raspisala je konkurs za "radno mjesto mačke".

Danas Svjetski dan mačaka

Svjetski dan mačaka obilježava se danas. Specijalni praznik posvećen ovim kućnim ljubimcima, koji su miljenici na Internetu.

Najčitanije