Vašington

Merkel u Vašingtonu 27. aprila?

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel posjetiće Vašington 27. aprila, objavio je danas tiražni njemački dnevnik Bild.

Moskva: "Moćne sile" u Vašingtonu i Londonu stoje iza napada u Solsberiju

MOSKVA - Rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas da "moćne sile" u SAD i Velikoj Britaniji stoje iza napada nervnim agensom u Engleskoj, za koji London krivi Moskvu, prenosi RIA "Novosti".

SAD pripremile "kosovski paket" u četiri tačke

SAD su pripremile specijalni "kosovski paket" u četiri tačke koji će u narednim nedeljama biti predstavljen najprije predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Novi incident u SAD: Koledž u Vašingtonu blokiran zbog pucnjave

VAŠINGTON - Američka policija saopštila je da je došlo do pucnjave u kampusu u koledžu "Hajlajn" u državi Vašingtonu.

DW: BiH je Gordijev čvor koji usporava Evropu da bude cijela i slobodna

BERLIN- U Vašingtonu je pomno analizirana Strategija EU o zapadnom Balkanu, a sagovornici Dojče velea ukazuju da smanjeni angažman SAD u regionu ne znači gubitak interesovanja te da Brisel i Bijela kuća na Balkanu imaju isti interes.

Cvijanovićeva prisustvovala molitvenom doručku u Vašingtonu

VAŠINGTON - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvovala je 66. Nacionalnom molitvenom doručku koji se tradicionalno održava u Vašingtonu, a čiji je domaćin predsjednik SAD Donald Tramp.

Cvijanovićeva na molitvenom doručku u Vašingtonu

VAŠINGTON - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvovaće danas u Vašingtonu Nacionalnom molitvenom doručku čiji je domaćin predsjednik SAD Donald Tramp.

Cvijanovićeva sa Ilahijem u Vašingtonu uoči izvršnog odbora MMF-a

VAŠINGTON - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarala je danas u Vašingtonu sa šefom misije Međunarodnog monetarnog fonda /MMF/ za BiH Nadimom Ilahijem uoči Izvršnog odbora MMF-a, koji će biti održan 9. februara.

Moskva ima na raspolaganju mjere protiv Vašingtona

MOSKVA - Rusija i dalje ima na raspolaganju kontramjere koje može da preduzme protiv SAD u okršaju sankcijama, ali ih za sada ne koristi, izjavio je zamjenik ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov listu "Izvestija".

Kremlj: Vašington nepredvidljiv partner

MOSKVA - Vašington je dokazao da je nepredvidljiv partner kada je iznio kontradiktorne izjave o vezi između "kremaljske liste" i antiruskih sankcija, rekao je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Najčitanije