Đorđe Balašević

Ženi se sin Đoleta Balaševića

Sin kantautora Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević, zakleće se na vječnu ljubav djevojci Nikolini krajem juna.

Predstavljena neobjavljena pjesma Đorđa Balaševića

Obožavaoci pokojnog pjevača Đorđa Balaševića su tačno godinu i dva mjeseca nakon njegove smrti dočekali njegovu novu pjesmu.

Stihovi Đorđa Balaševića osvanuli u Ukrajini

Stihove pjesme "Samo da rata ne bude" Đorđa Balaševića, koji je bio protiv rata u bivšoj Jugoslaviji i koje je pjevao kao poruku mira, objavili su umjetnici iz Ukrajine, što je na društvenim mrežama podijelio njegov sin Aleksa Balašević.

Olivera Balalašević progovorila o gubitku supruga Đorđa

Udovica kantautora Đorđa Balaševića, Olivera Balašević, nakon smrti popularnog muzičara ostala je da živi u njihovom porodičnom domu u Novom Sadu.

Balaševićeva kćerka otkrila što je Đorđe ostavio iza sebe

Kćerka Đorđa Balaševića, Jelena, otkrila je da je on prije smrti napisao kazališnu predstavu.

Balaševićev jedini dramski tekst uskoro pred publikom

Komedija koja će nositi potpis Đorđa Balaše-vića uskoro će se naći pred publikom na po-zorišnim daskama. Naime, ovo je prva i jedi-na Balaševićeva pozorišna predstava koju je napisao, a rediteljka, uz to i kćerka poznatog kantautora, Jelena Beba Balašević otkrila je do sada nepoznate detalje o djelima koje pu-blika još nije čula i vidjela, a koja su ostala iza slavnog kantautora.

Novi Sad dobija muzej posvećen Đorđu Balaševiću

Đorđe Balašević, preminuo je prije sedam mjeseci, u 67. godini, a Novi Sad i region su se od njega opraštali nedjeljama.

Ustaškim obilježjem oskrnavljen mural Balaševiću u Novom Sadu

NOVI SAD - Mural posvećen preminulom kantautoru Ðorđu Balaševiću, koji je u martu na Limanu u Novom Sadu oslikao umjetnik iz Doboja, oskrnavljen je juče ustaškim simbolom, javlja 021.rs.

Halilović gol posvetio Balaševiću

Alen Halilović dao je gol za pobjedu Birmingema protiv Kvins Park Rendžersa (2:1), i odao počast nedavno preminulom kantautoru Đorđu Balaševiću.

Posljednji pozdrav Novog Sada Balaševiću

NOVI SAD - Novosađani se opraštaju od svog sugrađanina, nedavno preminulog kantautora Ðorđa Balaševića manifestacijom koja na dunavskom keju u Novom Sadu.

Banjaluka se oprašta od Balaševića

BANJALUKA - Građani Banjaluke večeras se na simboličan način opraštaju od slavnog kantautora i umjetnika Đorđa Balaševića koji je preminuo u petak.

Banjaluka večeras odaje počast Balaševiću

BANJALUKA - Banjaluka će odati počast slavnom kantautoru Đorđu Balaševiću, saopšteno je iz Gradske uprave.

Novi Sad u ponedjeljak uz lampione se oprašta od Balaševića

NOVI SAD - Novosađani će se od legendarnog kanautora Đorđa Balaševića, ambasadora Novog Sada, ali i čitave Vojvodine, oprostiti u ponedjeljak, 22. februara, u 19 časova kraj Dunava, na Keju žrtava racije, sopštili su organizatori.

Sahranjen Đorđe Balašević uz pjesmu "Olivera"

BEOGRAD - Kantautor Ðorđe Balašević sahranjen je danas na Gradskom groblju u Novom Sadu, prenose beogradski mediji.

Dan žalosti u Novom Sadu povodom smrti Balaševića

NOVI SAD - Povodom smrti Ðorđa Balaševića, na osnovu odluke gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, današnji dan - 21. februar, proglašen je za Dan žalosti na teritoriji Grada Novog Sada.

Najčitanije