Želja

Šta možete da uradite ako vi i vaš partner nemate jednaku želju za seksom

U dugim vezama, neizbježno je da seksualni nagoni partnera povremeno neće biti sinhronizovani. To je sasvim normalno i nije razlog za brigu, osim ako ne potraje i postane ozbiljan kamen spoticanja u vezi.

Lana Pudar za "Nezavisne": U ponoć ću poželjeti bazen u Mostaru

Kad se u ponoć za Novu godinu kazaljke spoje, poželjeću olimpijski bazen u Mostaru, poručila je Lana Pudar, najbolja plivačica Bosne i Hercegovine svih vremena.

Sin Ognjena Amidžića ima "veliku" želju za osmi rođendan

Voditelj Ognjen Amidžić juče je proslavio svom sinu Matiji rođendan, a tom prilikom se oglasio na društvenim mrežama.

Angela na kraju ima samo jednu želju

Poslije 16 godina na čelu Njemačke, kancelarka Angela Merkel ima samo jednu želju: da za nju ne kažu da je bila lijena.

Uključite se u akciju i ispunite želju djeci

SARAJEVO - Platforma Za djecu BiH organizovala je humanitarnu akciju pomoći siromašnoj i bolesnoj djeci, kao i djeci bez roditeljskog staranja.

Putin ispunio neobičnu želju bolesnom dječaku

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin sastao se sa Artjomom Paljanovim iz Lenjingradske oblasti, dječakom koji mašta da vidi Sankt Peterburg iz ptičje perspektive. Ruski predsjednik je ostvario ranije dato obećanje da će mu ispuniti želju.

Ako imate manjak seksualne želje provjerite svoje loše navike

Iako je ljubav najvažnija stvar u vezi, strast takođe igra vrlo važnu ulogu. Kada nestane strasti, s vremenom i ljubav izblijedi, a vjerujemo da niko od vas to ne priželjkuje sebi i svom partneru. Ako ste primijetili da u vašoj vezi ima sve manje i manje strasti, moguće je da ste za to krivi sami, to jest neke vaše loše navike.

Šta se krije iza vaše želje za hranom?

Prije nego što pojedete kesicu čipsa, pročitajte šta se krije iza tolike žudnje, kako da je ublažite i izbjegnete višak kilograma.

Najčitanije