Aleksandar Vučić

Vučić: Naša vojska mora biti jača

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da Vojska Srbije mora da jača i da više neće u tehničkom i tehnološkom smislu biti "vreća za udaranje" kao 1998. i 1999. godine.

Vučić sa Kurtijem 18. avgusta u Briselu

BRISEL - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti sastaće se 18. avgusta u Briselu, potvrdio je danas portpsrol Evropske komisije Peter Stano.

Vučić i Stoltenberg: Neophodan nastavak dijaloga Beograda i Prištine

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg saglasili su se u današnjem telefonskom razgovoru da je neophodan nastavak dijaloga Beograda i Prištine.

Vučić o stanju na KiM: Poslali su jedinice na Jarinje i Brnjak

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ocijenio je danas da je situacija za narod na KiM veoma komplikovana i složena.

Vučić: Zahtevom za vraćanje ustaškog grba sve su rekli o sebi

BEOGRAD - Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, istakao je danas, povodom zahtjeva šefa hrvatske diplomatije Gordana Grlića-Radmana austrijskim vlastima da vrate ustaški grb na spomen-kamen u Blajburgu, da su sve rekli sami o sebi.

Vučić: Hoće da me 'apse - pa sam sam se ponudio

ŠABAC - Hoće da me 'apse - pa sam sam se ponudio, rekao je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić povodom pisanja hrvatskih medija da ga treba uhapsiti kada dođe u Jasenovac, i dodao da je to "sasvim ok" i da govori o prirodi tamošnje vlasti, ali da ga neće ućutkati, jer će uvijek govoriti o antifašističkom i antinacističkom opredjeljenju srpskog naroda.

Tamara Vučić zablistala na Bočelijevom koncertu

Na koncert svjetske muzičke zvijezde došla je supruga predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, Tamara Vučić.

Vučić: Srbija ima svoju politiku, radimo da zima prođe što bezbolnije

BEOGRAD - Predsjednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, komentarišući susret mađarskog i ruskog ministra spoljnih poslova u Moskvi, da se Srbija ne miješa u unatrašnje stvari drugih država, a da je za srpske građane najvažnije da državno rukovodstvo nastoji da obezbijedi da zima prođe što bezbolnije.

Vučić egipatskom kolegi predstavio srpsko naoružanje

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i predsjednik Egipta Abdel Fatah al Sisi prisustvovali su danas poslije podne prikazu naoružanja Vojske Srbije i vojne opreme iz domaće odbrambede industrije.

Oglasio se Plenković o zabrani Vučiću da posjeti Jasenovac

ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković prvi put se večeras oglasio o zabrani predsjedniku Aleksandru Vučiću da posjeti Jasenovac i poručio da će do posjete doći "kada bude trenutak"

Vučić: Sramota je da nijedan srpski predsednik nikada nije bio u Jasenovcu

BEOGRAD - Sramota je da nijedan srpski predsednik nikada nije bio u Jasenovcu, rekao je Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, danas na pres-konferenciji.

Mediji: Hrvatska će ipak dozvoliti Vučiću da posjeti Jasenovac

Hrvatska vlada ipak će dozvoliti predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću posjetu Jasenovcu, potvrdio je izvor blizak hrvatskoj vladi u razgovoru za Jutarnji list.

Dačić: Zabrana da Vučić poseti Jasenovac je skandalozna

BEOGRAD - Predsjednik SPS Ivica Dačić je ocijenio danas da je skandalozna odluka Hrvatske da Aleksandru Vučiću zabrani privatnu posjetu Jasenovcu i naglasio da se nikada nije desilo da se nekome zabrani da dođe u Srbiju.

Brnabić: Zabrana posjete Vučića Jasenovcu najveći skandal u modernoj istoriji

BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić ocijenila je danas da je prvorazredni skandal odluka hrvatske vlade da zabrani predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću privatnu posjetu Jasenovcu.

Vučiću zabranjena posjeta Jasenovcu

ZAGREB - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić planirao je da danas privatno posjeti Jasenovac i Pakrac, ali hrvatske vlasti neće mu dozvoliti ulazak u zemlju, piše Jutarnji list pozivajući se na izvore bliske hrvatskoj Vladi.

Najčitanije