Ana Kokić

Ana Kokić progovorila o odnosu sa bivšim mužem

Pjevačica Ana Kokić prije tri godine razvela se do vaterpoliste Nikole Rađena sa kojim ima dvije kćerke, a sada je otvoreno govorila o njihovom odnosu.

Ana Kokić otkrila šta je Marina Tucaković uradila za nju

Pjevačica Ana Kokić otkrila je šta je legandarni tekstopisac, pokojna Marina Tucaković, uradila za nju i na koji način joj je promijenila život.

Ana Kokić nikad vrelija u zagrljaju mlađe koleginice

Pop zvijezda Ana Kokić nakon velike muzičke i medijske pauze objavila je spot sa mlađom koleginicom Mahrinom za pjesmu "Lololo", čiji je tizer i prije samog emitovanja numere bio najviralniji video na društvenim mrežama.

Kokić: Teško je jer ne radim posao koji volim, za novac ćemo se snaći

Situacija sa korona virusom promijenila je brojne djelatnosti, a estradni umjetnici su, čini se, najviše pogođeni jer su zbog ograničenja broja ljudi na okupljanjima i sami nastupi prorijeđeni.

Ana Kokić pokreće privatni biznis

Ana Kokić (37) pokreće privatni biznis koji će joj, pored pjevanja, donositi novac. Pevačica će u posao uložiti novac koji je uštedjela, a nije riječ o pokretanju klasičnog "ženskog posla", s obzirom na to da većina žena mahom otvara kozmetičke salone ili butike.

Ana Kokić sa burmom na ruci nastupila u Trebinju

TREBINJE - Pjevačica Ana Kokić je, nakon zvanične objave prekida braka sa vaterpolistom Nikolom Rađenom prije sedam dana, ipak nastupila u nedjelju veče na dočeku Pravoslavne nove godine u Trebinju - sa burmom na ruci, koju je ponosno pokazivala, držeći mikrofon u desnoj ruci.

Ana Kokić: Razvod je neminovan kada ne napredujemo

Kako su prethodnih dana zbog pucanja bračne zajednice osvanuli skoro na svim naslovnicama i portalima, Ana Kokić i Nikola Rađen bili su spremni da sa javnošću podijele svoju najtežu životnu odluku!

Razvode se Ana Kokić i Nikola Rađen

Pjevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen rastaju se poslije više od 10 godina braka.

Najčitanije