Banjaluka

Addiko banka Banjaluka pokreće Addiko SME Akademiju za mala i srednja preduzeća

U cilju jačanja kapaciteta malih i srednjih preduzeća, Addiko Banka Banjaluka privrednoj zajednici i medijima je predstavila koncept Addiko SME akademije koja za cilj ima obuku ključnih ljudi, sadašnjih i budućih lidera u malim i srednjim preduzećima.

Naredna sjednica Skupštine grada Banjaluka 31. maja

BANJALUKA - Na sastanku Kolegijuma Skupštine grada Banjaluka dogovoreno je da će se naredna redovna sjednica Skupštine grada održati u utorak, 31. maja sa početkom u devet časova.

Desetak učenika iz Banjaluke se razboljelo na Jahorini

JAHORINA - Desetak učenika petog razreda OŠ "Branko Radičević" iz Banjaluke koji su na četvorodnevnoj školi u prirodi na Jahorini, dobili su sinoć stomačne tegobe.

Đorđe David i Ivana Peters uvertira za "Kastel Rock Fest"

Na 15. izdanju "Kastel Rock Festa", koji će od 9. do 12. juna pod sloganom "Ljeto počinje na Kastelu" biti održan na čuvenoj banjalučkoj tvrđavi, u centralnom muzičkom programu nastupiće "Aerodrom", "Vatra", Davor Ebner, Neno Belan i "Fiumens", Kiki i "Piloti", "The BestBeat", "Neverne bebe", Ana Stanić i "Deca loših muzičara" (DLM), a organizatori su juče najavili prateći program i deseto ime festivala.

Oglasila se Milica Pavlović nakon što je bila pratnja banjalučkom maturantu

Nevjerovatna energija, emocija, ljudi. Sve. Divna Banjaluka. I divan Srdjan, poručila je Milica Pavlović nakon što je juče u Banjaluci bila pratnja na maturi Srđanu Adamoviću.

Građani pozvani da se pridruže akciji uređenja Kočićevog vijenca i Bulevara

Centralna akcija uređenja mjesnih zajednica Kočićev vijenac i Bulevar biće organizovana danas, a svi sugrađani pozvani su da se pridruže od 17 časova, kazali su iz Gradske uprave.

Ubrzo košenje trave i u banjalučkim prigradskim naseljima

Nakon košenja i uređenja trave u centralnim dijelovima Banjaluke, naredne sedmice isto se može očekivati u prigradskim naseljima.

Banjalučki prevoznici napunili kasu, a kukaju da će propasti

Banjalučki prevoznici već dvije godine kukaju da će propasti i da neće moći prevoziti putnike u najvećem gradu Srpske, međutim stanje u kasama tri najveća preduzeća pokazuje da im i nije tako loše jer su lani ostvarili dobit od milion i po KM.

U Banjaluci rođeno sedam beba

BANJALUKA - U banjalučkom porodilištu u protekla 24 časa rođeno je sedam beba.

U Banjaluci rođeno 11 beba

BANJALUKA - U banjalučkom porodilištu u protekla 24 časa rođeno je 11 beba.

Banjalučanku Merimu Gajić ni nabujali Vrbas nije zaustavio da spasi mladi život

BANJALUKA - Uvijek bih nekome priskočila u pomoć i pomogla koliko god mogu samo da spasim jedan život, priča za "Nezavisne novine" banjalučka heroina Merima Gajić, koja je prije nekoliko dana spasila djevojku koja je skočila sa Gradskog mosta u Vrbas.

Slavlje za kraj jedne lijepe životne etape maturanata Tehničke škole

Nakon dvogodišnje pauze konačno se na ulicama Banjaluka mogao čuti zvuk dobro poznate trube koja je predvodila defile maturanata Tehničke škole.

U Banjaluci rođeno šest beba

BANJALUKA - U banjalučkom porodilištu u protekla 24 časa rođeno je šest beba.

Bez struje sedam ulica i tri naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od devet do 11 časova biti dio naselja Rekavice (Maksimovići).

Stankica i Gospodin Savršeni viđeni u Banjaluci zajedno?

Stilistkinja iz Banjaluke Stankica Stojanović pobjednica rijalitija "Gospodin Savršeni" u kojem se izborila za srce Splićanina, viđena je danas u Banjaluci u društvu Tonija Šćulca.

Najčitanije