Bitcoin

Ilon Mask prodao 75 odsto svojih bitcoina

Početkom prošle godine kompanija Tesla u vlasništvu Ilona Muska uložila je 1,5 milijardi dolara u bitcoin, oslanjajući se na ono što je proizvođač električnih automobila nazvao "dugoročnim potencijalom digitalne valute".

Bitcoin pao na jednoipogodišnji minimum

NJUJORK - Bitcoin je pao danas na azijskom trgovanju na najniži nivo u posljednjih 18 mjeseci, pod uticajem zabrinjavajućih podataka o inflaciji u Sjedinjenim Državama koji su izazvali averziju investitora prema ulaganjima u rizičnu imovinu.

Pad bitcoina gurnuo zemlju na rub propasti

Zahvaljujući preduzetnom predshedniku jedna siromašna državica Centralne Amerike nedavno se pretvorila u svojevrsnog zamorca.

Bafet: Kad biste mi ponudili sav bitkoin na svijetu za 25 dolara, ne bih ga uzeo

Izgleda da legendarni američki investitor Voren Bafet neće tako skoro dodati bitkoin u svoj portfelj. U subotu je Bafet na godišnjoj skupštini dioničara Berkshire Hathawaya upitan da li je promijenio svoje negativne stavove o bitkoinu ili kriptovalutama, a 91-godišnji investitor bio je prilično direktan u svom odgovoru.

Bitcoin pao sedam odsto, eter osam procenata za 24 sata

NJUJORK - Cijene kriptovaluta su oštro pale u posljednja 24 sata.

Intel planira proizvodnju čipova za rudarenje bitcoina

Intel je nagovijestio da bi se naredna generacija sistema za rudarenje bitcoina mogla isporučivati sa "Intel Inside" stikerima.

Evro oslabio prema dolaru, bitcoin se stabilizovao

Dolar se neznatno povukao sa prošlonedeljnog maksimuma prema rizičnijime valutama, osjetljivim na izglede rasta u Aziiji, jer je zabrinutost zbog omikron soja kovida popustila, dok je prema evru ojačao usljed očekivanje da će inflacija dovesti do podizanja referentne kamatne stope u SAD.

Od početka godine Bitcoin porastao preko 100 odsto

Cijena bitcoina je tokom 2021. godini porasla preko 100 odsto, dok je samo u oktobru rast bio viši od 30 odsto.

Bitcoin pao ispod 60.000 dolara

NJUJORK - Najveća svjetska kripto valuta po tržišnoj vrijednosti, bitcoin, pala je danas ispod 60.000 dolara po novčiću, javlja Rojters.

Bitcoin u oštrom padu

Tržište kritpovaluta je u posljednja 24 sata, prema podacima sajta koingeko, izgubilo 3,6 odsto svoje ukupne vrijednosti (sada vrijedi oko 2,62 biliona dolara).

Bitcoin pao na 58.100 dolara

LONDON - Bitcoin je pao danas na najniži nivo u posljednjih nedjelju i po dana, ali je još uvijek u poziciji da oktobar završi s najboljim mjesečnim rezultatom od februara ove godine.

"Bitkoin ključ za svjetski mir"

Vlasnik Twittera Džek Dorsi vjeruje da bi bitkoin mogao da bude ključ za svjetski mir.

Bitcoin dostigao novi rekord

Cijena bitkoina dostigla je danas rekordnih 62.575 dolara, čime je najveća svjetska kriptovaluta nastavila uspon započet 2021. godine ka novim najvišim nivima.

Sakramento Kingsi nude platu u bitkoinima

Sakramento Kingsi postaju prva ozbiljna sportska franšiza koja je svojim igračima i osoblju ponudila isplatu plate u bitkoinu.

Rasprodaja Bitcoina izbrisala 100 milijardi $ sa tržišta kriptovaluta

Bitcoin je ponovo oslabio, čime je pad te digitalne valute premašio 10 odsto u toku 48 sati i izbrisao milijarde dolara sa tržišta kriptovaluta.

Najčitanije