Boja

Nježna i sofisticirana: Bež boja, must have nijansa ljetne modne sezone

U nekoliko redizajniranih klasika te potpuno novim modelima, krojevima i siluetama, ljetne kolekcije donijele su raskoš noviteta, a kao i svake godine, u centru modne sezone najtoplijeg godišnjeg doba i njegovih najpoželjnijih trendova istakla se raskošna paleta boja.

Boje kose u kojima ćete zablistati ovog ljeta

Ljeto je na pragu, pa ako ste poželjeli udahnuti živost svojoj kosi, vrijeme je da razmislite o novoj boji ili samo o osvježenju uz pomoć strateški raspoređenih pramenova. Premda su ovogodišnji trendovi u prvi plan istakli tonove plave ili bogate smeđe, ljeti se mnogi odlučuju za tek nekoliko nijansi svjetlije tonove.

Kako je kosa Zorice Brunclik postala pink

Zorica Brunclik podjednako je poznata po odličnom glasu, vanvremenskim hitovima, kao i po neobičnoj boji kose. Malo ko se sjeća početka njene karijere, dok je još bila tamnokosa.

Mogu li lak za nokte i zubna pasta sanirati oštećenje boje na vozilu

Kada je održavanje automobila tema jedno od češćih pitanja koje postavljamo je: možemo li to sami napraviti? Uštede su danas imperativ pa uz pomoć Googlea postajemo limari, električari i mehaničari.

Ljekari objasnili šta sve boja urina može da otkrije o vašem zdravlju

Jedna odrasla osoba u prosjeku izlučuje mokraću od pet do šest puta dnevno, ali na urin najčešće ne obraćamo pažnju dok ne primijetimo da je iznenada promijenio boju. I tada počnemo da razmišljamo o zdravlju.

Koja boja je najbolja za tanku i rijetku kosu

Svaka djevojka bi voljela da ima gustu i jaku kosu koja prosto zrači volumenom. Međutim, kao posljedica različitih faktora, poput genetike, ali i korišćenja neadekvatnih proizvoda, činjenica je da mnoge žene muče muku s rijetkom kosom.

Način da minimalističkom enterijeru dodate malo boje

Minimalizam ne izlazi iz mode, to je klasika koja traje, tako da nema greške ukoliko dom uredite na taj način.

Snaga vedrih tonova u enterijeru: Dom oplemenite mimoza žutom

Poznata i kao vjesnik proljeća i toplijih dana, mimoza predstavlja nježnost, svježinu i energiju. A upravo je takav i dom koji u sebi krije tonove mimoza žute, jedne od njenih najraskošnijih nijansi.

Jedinstvena i neutralna: Boja kadulje u dom unosi mir i spokoj

Nova hit boja za uređenje doma je sage zelena ili boja kadulje. Sve više zamjenjuje klasičnu bijelu boju u domovima zato jer se s njom može kombinovati bilo koja boja - istovremeno pastelna, jedinstvena i neutralna, a stručnjaci navode da donosi mir i spokoj u enterijer.

Kako da promijenite boju hortenzija

Polako ulazimo u doba cvjetanja hortenzija koja dolazi u najnježnijim pastelnim tonovima ružičaste, plave i ljubičaste boje.

Ako želite pun novčanik novca izaberite pravu boju prema

Vjerovali ili ne, prema tumačenju brojeva i pravilima numerologiju, pravilan odabir novčanika i njegove boje privući će energiju novca i smanjiti probleme se finansijama. Takođe, prema Feng šuji pravilima, svaki novčanik treba da ima osam pregrada, jer se broj osam povezuje sa uspjehom. Boju novčanika trebalo bi odabrati prema broju završavne godine rođenja osobe.

Koje boje najbolje drže cijenu automobila

Ako kupujete automobil namjeravajući da ga prodate za tri godine, želite da on zadrži vrijednost. Kako možete da postignete bolju preprodajnu cijenu nakon tri godine? Kupite automobil žute boje.

Raskošna žuta boja apsolutni proljećni modni trend

Baš kao i svake godine, u središtu nove modne sezone i najpoželjnijih trendova istakla se raskošna paleta boja.

Feng šui otkriva šta znači kada često oblačite crnu odjeću

Kada birate boju odjeće trudite se da izaberete nijanse u kojima se vi najbolje osjećate, jer će to najprije podstaći pozitivnu energiju. Ipak, ako želte da saznate dublje značenje i simboliku boja, možete zaviriti u tumačenja feng šui tradicije, ali i psihološko značenje boja.

Da li su žuti nokti simptom ozbiljne bolesti

​Žuti nokti mogu da izgledaju alarmantno, ali ne brinite se.

Najčitanije