Brak

Iskra Brajović o pomirenju sa mužem poslije tri godine

Glumica Iskra Brajović i njen suprug Siniša odlučili su da svom braku daju još jednu šansu.

Bojana Gregorić Vejzović: Za Borisa sam se udala bez pristanka roditelja

Glumica Bojana Gregorić Vejzović godinama je u sretnom braku s kolegom, Enesom Vejzovićem. No s 18 godina odustala je od klasičnog baleta i otišla od kuće.

Ove stvari morate znati o svom partneru prije nego stupite u brak

Ljubav je divan osjećaj - nema ničeg ljepšeg kada volite i kada ste voljeni.

Nikolina Kovač i Saša Kapor otvoreno progovorili o braku

Pjevačica Nikolina Kovač i Saša Kapor važe za jedan od najaksladnijih parova na estradi, uprkos tome što se puno puta pisalo o njihovom razvodu.

U ovom horoskopskom znaku rađaju se najbolji muževi

Kao suprug, navodno Bik ima najbolje osobine od svih znakova u Zodijaku.

Žika Jakšić progovorio o dva propala braka

Producent i voditelj Žika Jakšić otkrio je nepoznate detalje iz života i karijere, a onda se dotakao i razvoda.

Tamara Đurić se oglasila o navodnom krahu braka nakon šest mjeseci

Vijest o navodnom razvodu starlete Tamare Đurić nakon svega pola godine braka odjeknula je u toku jučerašnjeg dana u domaćim medijima.

Datum kada ste se vjenčali otkriva kakav će vam biti brak

Datum kada zakazati vjenčanje zavisi od mnogo faktora. Pa čak i od toga kada je slobodna sala za vjenčanja, s obzirom da treba zakazati dosta unapred. Mnogi vole da sami biraju ovaj datum, prvenstveno zbog vremena kada žele da zasnuju porodicu.

Džejda Smit: Nisam se htjela udati za Vila, plakala sam na vjenčanju

Iako su prošle dvije sedmice od ceremonije dodjele Oscara na kojoj je VIl Smit udario Krisa Roka, cijeli svijet još uvijek priča o Smitu i njegovom odnosu sa suprugom Džejdom.

Kad su muškarci nezadovoljni brakom

Britanski Univerzitet u Batu radio je istraživanje čiji je cilj bio da utvrdi kako razlika u visini mesečnih primanja utiče na dinamiku odnosa jednog para.

Mile Kitić progovorio o supruzi i braku

Folker Mile Kitić nedavno je priznao da vara svoju suprugu Martu Savić sa znatno mlađim djevojkama i istakao je da nema ničeg lošeg u tim aferama, jer ga one sve podmlađuju.

Četiri dnevne navike koje mogu da poboljšaju brak

To što ste sa nekim osjetili neverovatnu konekciju i stupili u brak, nije garancija za život bez problema. Međutim, da ništa nije apsolutno pokazuje i činjenica da više uspona nego padova ne znači da će brak biti dugovečan. S druge strane brojni parovi koji prođu kroz teške izazove i brojne padove, ostaju zajedno znajući koliko im vrijedi njihova druga polovina u nevolji.

Ela Dvornik o majčinstvu, poslu i braku s Čarlsom

Skoro smo je poznavali kao malu buntovnicu iz šoa "Dvornikovi", no danas je Ela Dvornik-Pirs (31) poslovna žena i jedna je od hrvatskih najpoznatijih blogerki i influenserki. Sve detalje njenog privatnog i poslovnog života podijelila je u intervju za Story.

Muškarci rođeni u ovim znakovima su stvoreni za dug i srećan brak

Muškarci rođeni u znaku Raka vole da dijele ljubav i pažnju, zbog čega važe za neke od najboljih partnera kada je brak u pitanju.

Najčitanije