Bratunac

Za opoziv načelnika Bratunca 360 birača više

BRATUNAC - Opoziv načelnika opštine Bratunac Srđana Rankića, prema do sada prebrojanim glasovima, uključujući nepotvrđene glasačke listiće i mobilni tim, podržalo je 360 birača više, rekla je Srni predsjednik Opštinske izborne komisije (OIK) Bratunac Ivana Milanović.

SNSD: Referendum o opozivu načelnika uspio

BANJALUKA - Referendum o opozivu Srđana Rankića, načelnika opštine Bratunac, je uspio, saopšteno je iz SNSD-a.

Dodik pozvao građane da glasaju za opoziv načelnika Bratunca

BRATUNAC - Lider SNSD-a Milorad Dodik pozvao je građane Bratunca da u nedjelju, 7. avgusta, glasaju za opoziv načelnika ove opštine Srđana Rankića jer je izgubio podršku skupštinske većine i povjerenje naroda.

Prvi put obilježen Svjetski dan muzike u Bratuncu

Na Trgu Miloša Obilića u Bratuncu prvi put je obilježen Svjetski dan muzike koncertom Dječijeg hora "Ludmer", koji djeluje u okviru bratunačkog Doma kulture.

U Bratuncu odigrana pozorišna predstava "Sinovi umiru prvi"

U Bratuncu je večeras odigrana predstava "Sinovi umiru prvi", u izvođenju glumaca Narodnog pozorišta Republike Srpske, a u okviru akcije ove ustanove kulture "Narodno sa narodom".

Tragedija kod Bratunca: Konj se vratio bez vlasnika, policija pronašla tijelo

BRATUNAC - Pripadnici Policijske stanice Bratunac su na makadamskom putu u mjestu Burnice pronašli tijelo mještanina Drage R. (63).

U Bratuncu počinju "Dani pozorišta"

U Bratuncu će danas početi manifestacija "Dani pozorišta" u okviru koje će biti izvedeno pet predstava.

U Bratuncu Dani pozorišta od 21. do 27. marta

Dom kulture i Pozorište mladih "Milica Topalović" Bratunac organizovaće "Dane pozorišta" od 21. do 27. marta, saopšteno je iz te ustanove.

Izgorio audi u Bratuncu

BRATUNAC - Automobil audi 80 zapalio se u toku vožnje i izgorio u mjestu Grabovačka rijeka pored regionalnog puta Bratunac-Skelani u bratunačkoj opštini, a povrijeđenih nije bilo.

Tragedija kod Bratunca: Stradao prilikom prevrtanja traktora

​BRATUNAC - D.M. iz Bratunca stradao je prilikom prevrtanja traktora u mjestu Krasnopolje, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prikazani dječiji i dokumentarni ruski film

BRATUNAC - Treće večeri "Revije ruskog filma" u Bratuncu su večeras prikazani dječiji animirani film "Dobrinja Nikitič i Zmaj Gorinič" režisera Ilje Maksimova te dokumentarni film "Zvezda i smrt grofa Vronskog/srpski gambit" Miloša Bikovića.

Revija ruskog filma u Bratuncu

Ambasador Rusije u BiH Igor Kalabuhov otvorio je večeras u Bratuncu Reviju ruskog filma.

Revija ruskog filma u Bratuncu

Ambasador Rusije u BiH Igor Kalabuhov trebalo bi danas da otvori Reviju ruskog filma u Bratuncu, rekao je direktor bratunačkog Doma kulture Radovan Petković.

Kalabuhov otvara reviju ruskog filma

BRATUNAC - Ambasador Rusije u BiH Igor Kalabuhov trebalo bi da sutra otvori Reviju ruskog filma u Bratuncu, rekao je direktor bratunačkog Doma kulture Radovan Petković.

Kalabuhov u ponedjeljak otvara reviju ruskog filma

BRATUNAC - Ambasador Rusije u BiH Igor Kalabuhov trebalo bi da u ponedjeljak, 7. februara, otvori Reviju ruskog filma u Bratuncu, rekao je Srni direktor bratunačkog Doma kulture Radovan Petković.

Najčitanije