Britni Spirs

Britni Spirs objavila tri fotografije na kojima je potpuno naga

Pjevačica Britni Spris je objavila tri nove fotografije na Instagramu, a mnoge je šokirala jer je na njima potpuno naga.

Britni Spirs pokazala trudnički stomak

Svjetska pop zvijezda Britni Spirs podijelila je sa svojim pratiocima video na kojem isprobava različite modne kombinacije i pokazuje trudnički stomačić.

Oglasio se bivši muž Britni Spirs nakon vijesti da je trudna

Nakon što je Britni Spirs otkrila na društvenim mrežama da je u drugom stanju i da će sa vjerenikom Semom Asgarijem ostvariti u ulozi mame treći put, oglasio se njen bivši muž Kevin Federlajn.

Britni Spirs radi na novoj muzici nakon šest godina pauze?

​Britni Spirs navodno radi na novoj muzici nakon šestogodišnje pauze, nakon objavljivanja njenog posljednjeg albuma "Glory" 2016. godine.

Britni Spirs zabrinula fanove

Britni Spirs zabrinula je svoje fanove nakon što su ustanovili da joj je deaktiviran Instagram nalog.

Britni Spirs najavila tužbu bivšoj menadžerki

Pop zvijezda Britni Spirs (40) najavila je tužbu protiv svoje bivše kompanije za upravljanje poslovanjem, rekavši da se osjećala toliko bespomoćno u rukama osnivača te kompanije i da se bojala za svoj život.

Britni Spirs najavila svoju veliku ispovijest

Nakon što se poslije 13 godina konačno spasila "iz kandži" svoga oca Džejmija Spirsa, pop zvijezda Britni Spirs najavila je svoju veliku ispovijest koja će biti ozbiljan "udarac" za gotovo sve članove njene porodice.

Kristina Agilera pohvalila Britni Spirs

Kristina Agilera iskazala je svoje "poštovanje i divljenje" prema Britni Spirs nakon što ju je koleginica kritikovala prošle godine. Spirsova je prošle godine prozvala Agileru zbog "odbijanja da govori" o tome što je Britni onemogućeno da upravlja svojim životiom.

Britni Spirs isprozivala rođenu sestru: "Čestitam, pala si na niske grane"

Britni Spirs gotovo svakodnevno proziva svoju porodicu na društvenim mrežama tvrdeći da su je svi oni zajedno godinama maltretirali i iskorišćavali.

Britni Spirs o traumama tokom 13 godina nadzora i starateljstva

Pjevačica Britni Spirs oslobađena je od starateljstva pod kojim je bila 13 godina, a sada je riješila da otkrije kroz šta je prolazila tokom tog perioda.

Britni Spirs prozvala Kristinu Agileru, fanovi: "Stidi se"

Britni Spirs javno je prozvala Kristinu Agileru, jer nije htjela da komentariše rasplet njenog sudskog procesa koji je trajao 13 godina.

Britni Spirs: Razmišljam o još jednoj bebi

Pop zvijezda Bitni Spirs otkrila je da razmišlja o tome da ima još jedno dijete.

Britni Spirs poslije 13 godina više nema staratelja

Viši sud u Los Anđelesu poslije 13 godina okončao je starateljstvo nad američkom pop zvijezdom Britni Spirs (39), koja je odluku opisala kao njenim "najboljim danom ikada".

Britni Spirs otkazala vjenčanje, čeka odluku sudije

Pjevačica Britni Spirs će morati prvo da sačeka i zvaničnu odluku sudije koji vodi njen slučaj, pa tek onda da planira svadbu sa svojim dečkom Semom Ašagarijem.

Fotografije Britni Spirs za Noć vještica zabrinule fanove

Pop zvijezda Britni Spirs, koje je nedavno konačno oslobođena starateljstva koje je nad njom čitavih 13 godina imao njen otac, u posljednje vrijeme ne prestaje da šokira, što je i sada uradila.

Najčitanije