Cijena

Gradonačelnica Supetra objavila cijene iz trgovine: "Ovo je nenormalno"

Ivana Marković, gradonačelnica Supetra, objavila cijene iz lokalne trgovine na Facebooku uz komentar da su "nenormalne".

Cijena gasa uzletjela preko 10 procenata

Cijena gasa u Evropi skočila je danas preko 10 procenata, čime je dostigla najvišu vrijednost od 28. jula.

U Hrvatskoj od sutra gorivo jeftinije nego u BiH

SARAJEVO - Ukoliko nas, kojim slučajem, danas ili večeras ne iznenade vlasnici benzinskih pumpu u bh. gradovima, gorivo će na većini njih od sutra biti skuplje nego u Hrvatskoj.

MMF: Prenijeti visoke cijene struje na potrošače da bi štedjeli

Međunarodni monetarni fond (MMF) upozorio je evropske vlade da ne intervenišu širokom finansijskom podrškom zbog energetske krize u regionu, i da umjesto toga treba da dopuste da potrošači snose teret viših cijena kako bi se podstakli da štede energiju i pomogli prelasku na zelenu energiju.

Nafta ispod 100 dolara za barel

Cijene nafte su nastavile pad danas jer je splasnulo raspoloženje investitora zbog sumornih izgleda o potražnji za gorivom i podataka koji ukazuju na pad globalne proizvodnje, i to uoči sastanka glavnih proizvođača sirove nafte ove nedjelje na kojem treba da odluče da li da povećaju isporuke.

Cijena bečke šnicle različita širom Austrije

Cijena nacionalnog jela Austrije, bečke šnicle, znatno se razlikuje od pokrajine do pokrajine.

Pojeftinilo gorivo u Srpskoj, naredne sedmice dodatni pad cijena

BANJALUKA - Na benzinskim pumpama širom Republike Srpske ovih dana je došlo do pada cijena naftnih derivata, te bi cijene dizela i benzina od naredne sedmice trebalo da budu još niže, rekao je za "Nezavisne" Dragan Trišić, predsjednik Grupacije za promet nafte i naftnih derivata pri Privrednoj komori RS.

Visoke kirije zatvaraju radnje širom Srpske

BANJALUKA - Cijene iznajmljivanja poslovnih prostora na području Srpske su veoma visoke, zbog čega iz dana u dan sve više zakupaca stavlja ključ u bravu.

Šef MOL-a: Ukinuti ograničenje cijena gorva izazvaće nestašice

Ograničenje cijena goriva u Mađarskoj bi trebalo ukinuti jer će to "prije ili kasnije" dovesti do nestašica, ocijenio je Žolt Hernandi, glavni izvršni direktor mađarske naftne i gasne kompanije MOL.

Nove cijene goriva u Srbiji

BEOGRAD - Ministarstvo trgovine objavilo je nove cijene goriva koje će važiti do 15. jula u 15 časova, po kojima je najviša maloprodajna cijena benzina ograničena na 203 dinara za litar, a evrodizela na 218 dinara.

Veliki skok cijena izveo ljude na ulice Tirane

TIRANA - Građani i aktivisti opozicione Demokratske partije Salija Beriše protestuju ispred zgrade Vlade Albanije u Tirani, a protest protiče bez incidenata.

Cijene stanova u Doboju uvećane za 20 odsto

U Doboju prosječna cijena stambenih jedinica iznosi oko 2.000 KM po metru kvadratnom, a među najprodavanijim su objekti čija je površina između 40 i 60 kvadrata, rečeno je Srni iz dobojskog preduzeća za građevinarstvo, trgovinu i usluge "Proda-Mont".

Gas u Evropi još skuplji

Cijena gasa u Evropi porasla je danas na skoro 1.820 dolara za 1.000 kubnih metara na otvaranju trgovanja, prema podacima sa londonske ICE berze.

Demonstracije širom Britanije, građani bijesni zbog cijene goriva

LONDON - Kolone demonstranata koji protestuju zbog visokih cijena goriva u Velikoj Britaniji izazvali su kašnjenja u prevozu i poremećaje na dionicama širom sistema auto-puteva u toj zemlji.

Cijena gasa preko 1.600 dolara

Cijena gasa u Evropi prešla je danas 1.600 dolara za 1.000 metara kubnih, navodi se u podacima berze ICE.

Najčitanije