Coca Cola

Coca-Cola mijenja ambalažu, uštedjeće 144 miliona tona plastike

​Inovativno rješenje za pakovanje više limenki donosi značajnu uštedu plastike i približava kompaniju cilju da do 2030. godine reciklira svu ambalažu koju koristi.

Mask: Kupujem Coca-Colu da vratim kokain u nju

Nakon što je Ilon Mask kupio Twitter, mišljenja ljudi su podijeljena kako će sada izgledati ta platforma, kao i šta će biti sa slobodom govora.

U Sarajevu završni događaj i čišćenje u okviru Coca-Colinog projekta

SARAJEVO - Coca-Cola je ove godine u Bosni i Hercegovini pokrenula novi društveno odgovorni projekat Od izvora do mora. Kroz sedam akcija čišćenja, u sedam gradova i opština, cilj je bio podstaknuti i promovisati edukaciju i jačanje svijesti građana o značaju odgovornog odlaganja ambalažnog otpada.

Akcijama čišćenja i promjenom navika do svijeta bez otpada

VIŠEGRAD - Akcijom čišćenja obje obale Drine u Višegradu te kopnenog dijela u višegradskom naselju Bikavac juče je počela realizacija "Coca-Colinog" projekta "Od izvora do mora" u Bosni i Hercegovini.

Socioekonomski uticaj Coca-Cole u BiH: Odgovorna upotreba vode i energije

U proteklih osam godina "Coca-Cola" je smanjila upotrebu vode za 49 odsto, potrošnju energije za 23 odsto, te emisije CO2 za 73 odsto.

Coca-Cola proizvela prototip papirnate boce

Coca-Cola je u saradnji sa svojim partnerom, firmom Paboco, ostvarila važan napredak u procesu izrade prve boce u potpunosti napravljene od papira.

Doprinos Coca-Cole ekonomiji i društvu BiH lani iznosio 186 miliona KM

Ukupna vrijednost direktnog i indirektnog uticaja Coca-Cole u obliku plata, poreza i dobiti u prošloj godini iznosila je 186 miliona KM, što čini 0,5 odsto BDP-a BiH.

Tvoja besplatna Coca-Cola čeka te u omiljenom kafiću

Znaš li da je ova Coca-Cola na nas?! I da možeš da popiješ besplatnu Coca-Colu u svom omiljenom kafiću i tako nam se pridružiš u proslavi ponovnog otvoranja.

Coca-Cola u BiH pruža podršku ugostiteljima

SARAJEVO - Coca-Cola je u četvrtom mjesecu privremeno zaustavila sve planirane marketinške aktivnosti kako bi preusmjerila sredstva prema zajednicama širom svijeta i podržala svoje partnere u maloprodaji koji su izuzetno pogođeni krizom.

"Coca-Colin" recept za podršku mladima i zajednici u kojoj posluje

"Coca-Cola HBC B-H Sarajevo" povećala je ulaganje u lokalne zajednice u BiH za 40% u periodu od 2016. do 2018. godine. Kroz proaktivnu saradnju sa brojnim partnerima iz vladinog, nevladinog i poslovnog sektora kompanija radi na programima usmjerenim na poboljšanje života u lokalnim zajednicama, a posebno na razvoju i osnaživanju mladih.

Stiže Coca-Cola kamion pun praznične čarolije!

I ove godine Djeda Mraz stiže u Bosnu i Hercegovinu i sa sobom donosi čaroliju praznika, naročito za one najmlađe.

"Coca Cola" najveći zagađivač plastikom

​NJUJORK - Sakupljanje plastičnog otpada, koje je na Svjetski dan čišćenja prikupilo više od 70.000 volontera širom svijeta, pokazuje da je "Coca Cola" najveći svjetski zagađivač plastikom.

Kako izgleda trezor u kojem se čuva najtajniji recept na svijetu

Dr Džon S. Pemberton prije 133 godine je kreirao napitak za koji nije ni znao da će promijeniti svijet - i postati najpopularnije piće ikad. Sok u boji karamele ispočetka se prodavao "na čaše" u apoteci "Jacob'sPharmacy" u Atlanti.

Vrijedna donacija za UKC RS, "Coca-Cola" pomaže mrvicama

BANJALUKA - U porodilištu Klinike za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra RS (UKC RS) svake godine porodi se oko 3.000 žena, a od toga devet odsto je prijevremenih poroda, kada na svijet dolaze bebe mlađe od 37. nedjelje, neke od njih sa svega 500 grama težine.

Inicijativa Čist Vrbas – zajednički ekološki i ekonomski interes

Zaštita rijeke Vrbas i plansko korištenje njenog turističkog i ekonomskog potencijala su osnovni ciljevi programa koji je prethodio Inicijativi Čist Vrbas, koji od samog početka podržava kompanija Coca‑Cola HBC B-H Sarajevo.

Najčitanije