Džef Bezos

Bezos najavio seriju "Gospodar prstenova: Prstenovi moći"

Gospodar prstenova je predstojeća veb televizijska serija, bazirana na istoimenom romanu Dž. R. R. Tolkina. Seriju su razvili Dž. D. Pejn i Patrik Mekej za striming servis Prime Video, a radnja je smještena u Drugo doba Srednje zemlje prije događaja iz Gospodar prstenova knjiga i filmova.

Kako slavi čovjek koji zarađuje 140.000 dolara svakog minuta

Osnivač Amazona Džef Bezos (57) i njegova djevojka Loren Sančez (52) dočekali su Novu godinu na jednoj zabavi koja se odvijala uz bazen u St. Bartsu.

Jedan si od najbogatijih ljudi na svijetu, ali nisi Leonardo Dikaprio

Loren Sančez, djevojka Džefa Bezosa, upoznala je na izložbi u Los Anđelesu Leonarda Dikaprija, a društvenim mrežama kruži snimak kako očarano gleda holivudskog glumca, ne obraćajući pažnju na svog dečka.

Bezos obećao milijardu dolara za pošumljavanje Afrike

Projekat Velikog zelenog zida u Sahelu, za koji je u januaru najavljeno izdvajanje 19 milijarda dolara, već je prikupio gotovo polovinu obećanih sredstava, a sada je privukao i donaciju osnivača Amazona Džefa Bezosa.

Drugi let "Blu oridžina" u svemir, na njemu i kapetan Kirk

Kompanija "Blu oridžin", u vlasništvu milijardera i američkog biznismena Džefa Bezosa, trebalo bi danas da realizuje drugi suborbitalni turistički let, sa četvoročlanom civilnom posadom u kojoj je i glumac Vilijam Šatner (90), koji je tumačio ulogu kapetana Kirka u seriji "Zvezdane staze".

Bezos oduševljen letom, ali i zabrinut zbog zagađenja koje se vidi iz svemira

Članovi posade svemirskog broda "New Shepard" održali su konferenciju za novinare nakon uspješnog komercijalnog leta u svemir, a Džef Bezos, najbogatiji čovjek na svijetu, nije krio oduševljenje svemirom, ali i zabrinutost zbog uništavanja atmosfere i planete.

Džef Bezos leti u svemir, pratite uživo

Džef Bezos, najbogatiji čovjek na svijetu, spreman je da danas poleti u svemir u svom raketnom brodu "Nju šepard" u istorijskom podorbitalnom letu, što je nova prekretnica u privatnim putovanjima u kosmos.

Džef Bezos leti u svemir

Osnivač "Amazona" Džef Bezos letjeće u svemir sljedećeg mjeseca sa svojim bratom u prvom svemirskom letu svoje raketne komapnije "Blu oridžin", saopštio je danas ovaj milijarder.

Mask se narugao Bezosu na Twitteru

Svemirska trka dva najbogatija čovjeka na svijetu poprimila je danas nove razmjere nakon što se vlasnik kompanije Tesla Ilon Mask narugao pokušajima Džefa Bezosa da ospori njegov veliki ugovor s NASA.

Ko je nova Amazonova "ajkula"

Svijetom je odjeknula vijest da Džef Bezos napušta mjesto izvršnog direktora Amazona, a onda kada su se stvari "stišale", ostalo je pitanje - ko će ga naslijediti?

Bezos objavio snimak rada motora koji će "odvesti prvu ženu na Mjesec"

Džef Bezos, koji je osnivač i predsjednik "Amazona", objavio je na Instagramu video-snimak ispitivanja motora koji će, kako je istakao, "odvesti prvu ženu na površinu Mjeseca".

Bezos, Mask, Zakerberg i Gejts zajedno "lakši" za 25 milijardi dolara

NJUJORK - Najbogatiji direktori američkih Big Tek kompanija izgubili su zajedno 25 milijardi dolara svog neto bogatstva nakon rasprodaje tehnoloških akcija u četvrtak, prema podacima koje je prikupio CNBC.

Mekenzi Skot je zvanično najbogatija žena na planeti

Džef Bezos, njen bivši muž, nedavno je oborio sopstveni i svjetski rekord, jer se njegova neto vrijednost procjenjuje na više od 200 mlrd dolara.

Najbogatiji čovjek na svijetu oborio još jedan rekord

Prvi čovjek kompanije Amazon Džef Bezos je prvi u istoriji sa bogatstvom većim od 200 milijardi dolara.

Nevjerovatan rast bogatstva Džefa Bezos u jednom danu

Najbogatiji čovjek na svijetu ne prestaje da reda milijarde na svom računu, a u ponedjeljak, 20. jula, upisao je novi rekord od kada Blumberg mjeri indeks milijardera (2012. godine).

Najčitanije