Džoni Dep

Amber Herd nastavlja pravnu bitku sa Džonijem Depom

Amber Herd i dalje ne odustaje od žalbe povodom presude u slučaju klevete koji je vodila protiv bivšeg supruga Džonija Depa, te je odlučila da sa potpuno novim pravnim timom nastavi borbu.

Nema više Džeka Speroua, Dep se ne vraća u Pirate sa Kariba

Džoni Dep se neće vraćati u "Diznijev" serijal "Pirati sa Kariba", rekao je njegov portparol.

Džoni Dep se "podmladio"

​Od kada je Džoni Dep odlučio da, preko suda, promijeni sliku koju je javnost imala o njemu, zbog optužbi bivše supruge Amber Herd za fizičko i seksualno zlostavljanje, ljudi širom svijeta imali su priliku da čuju i neke ne tako pohvalne stvari o čuvenom glumcu.

Amber Herd opet prozvala Džonija Depa, pa priznala da ga još uvijek voli

Amber Herd je izazvala svog bivšeg muža Džonija Depa da snimi sopstveni TV intervju "ako ima problema" sa njom ponavljajući svoje klevetničke navode da ju je tukao tokom u intervju koji je ona dala za emisiju "Today" prije nekoliko dana.

Džoni Dep na novom suđenju

Američki glumac Džoni Dep ponovo će se naći pred sudom sljedećeg mjeseca, ovog puta zbog optužbe za napad, što vjerovatno neće postati medijski spektakl nalik na njegovo nedavno suđenje za klevetu, pošto je zahtjev da se postupak prenosi uživo na televiziji odbijen, izvijestio je Njuzvik.

Oglasila se Amber Herd prvi put nakon suđenja

Glumica Amber Herd oglasila se prvi put nakon završenog suđenja za klevetu protiv bivšeg muža Džonija Depa uz tvrdnje da je presuda "nepravedno" donesena.

Na aukciji sveska sa suđenja Džonija Depa i Amber Herb

Sveska u sudnici sa detaljima o neviđenim događajima sa suđenja za klevetu Džoniju Depu i Amber Herd je na prodaju na eBay-u za skoro 15 hiljada dolara.

Džoni Dep otvorio nalog na TikToku, već skoro četiri miliona pratilaca

Džoni Dep napravio je profil na TikToku i za manje od jednog dana prikupio veliki broj pratilaca.

Šta će se desiti ako Džoni Dep izgubi parnicu protiv bivše supruge

Porotnici koji učestvuju u sudskoj parnici između Džonija Depa i Amber Herd bili su na trodnevnoj pauzi zbog obilježavanja Dana sjećanja, a nastavak je očekivan danas.

Da li se Džoni Dep vraća u "Pirate s Kariba"?

Budućnost Džonija Depa u franšizi Pirati sa Kariba je još uvijek u vazduhu, otkrio je direktor Diznija.

Kortni Lav otkrila kako joj je Džoni Dep spasio život

Američka pjevačica Kortni Lav otkrila je da joj je Džoni Dep spasio život poslije predoziranja krekom i tako joj pomogao u najmračnijem periodu njenog života.

Agent otkrio koliko je Džoni Dep izgubio zbog optužbi bivše supruge

U toku je i dalje suđenje između bivših supružnika, Amber Herd i Džonija Depa, a u novom svjedočenju glumčev dugogodišnji agent otkrio je koliko je miliona izgubljeno zbog optužbe za porodično nasilje.

Psiholog Šenon Kari: Amber Herd ima dva poremećaja ličnosti

Na suđenju Amber Herd, koju je bivši suprug, Džoni Dep, optužio za lažne navode o zlostavljanju, u korist glumca svjedočila je forenzička psihološkinja Šenon Kari.

Džoni Dep otkrio kako mu je Nikolas Kejdž pomogao da postane glumac

Tokom suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd, Džoni Dep je otkrio brojne detalje iz svog života, između ostalog i kako je postao glumac.

Džoni Dep na suđenju pričao o teškom djetinjstvu

Slavni glumac je tužio bivšu suprugu za klevetu zbog članka iz 2018. godine, koji je napisala za Washington Post, a u kome se govori o navodnom porodičnom zlostavljanju.

Najčitanije