Doboj

Dodik svoju novčanu nagradu dao Udruženju roditelja djece s poteškoćama

DOBOJ - Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, svoju novčanu nagradu u iznosu od 5.000 KM, koju je dobio povidom Dana grada Doboja, ustupio je Udruženju za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju.

Natočio gorivo na pumpi kod Doboja i pobjegao

DOBOJ - Vozač škode juče je na samouslužnoj pumpi na području Doboja natočio gorivo u vrijednosti od 135,9 KM, nakon čega je pobjegao, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Obilježen proboj koridora: "Najsvjetliji i najhumaniji ratni podvig VRS"

DOBOJ - Akcija "Koridor 92" jedna je od najsvjetlijih operacija Vojske Republike Srpske koja je bila od presudne važnosti u stvaranju i odbrani Srpske, poručeno je danas na skupu u Ristića Gaju, kod Doboja, gdje je obilježeno 30 godina od početka proboja "Koridora života".

Dobojlija vršio malu nuždu pored policijske stanice, galamio na policiju pa uhapšen

DOBOJ - Dobojlija D.R. uhapšen je nakon što je pijan vršio malu nuždu na parkingu pored policijske stanice u Doboju te galamio na policajce koji su ga zatekli.

Održan godišnji koncert "Bogoljublja" u Doboju

Srpsko crkveno pjevačko društvo "Bogoljublje" koje djeluje pri Spomen-hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Doboju održalo je večeras godišnji koncert.

Direktor dobojske bolnice priznao krivicu: Gajić pristao na 10 mjeseci zatvora

BANJALUKA - Direktor Javne zdravstvene ustanove bolnica "Sveti Apostol Luka" u Doboju Mladen Gajić, koji je optužen za nesvjestan rad u službi u vezi sa postupcima javne nabavke medicinske opreme, priznao je krivicu i pristao da bude osuđen na deset mjeseci zatvora, saznaje "Glas Srpske".

Rasprava u Skupštini grada Doboj: "Jao nama i šta ćemo sad"

DOBOJ - Zbog rebalansa budžeta za 2022. nastavak prekinute 12. sjednica Skupštine grada Doboj se uklopio u petak 13. jer je rasprava odbornika bila više nego zanimljiva.

Otvoren glavni dio ITF turnira "Doboj open 2022"

Dobojski gradonačelnik Boris Jerinić danas je svečano otvorio glavni dio teniskog ITF turnira "Doboj open 2022", čiji je nagradni fond 15.000 dolara.

Izgorio automobil na autoputu Banja Luka - Doboj

​BANJALUKA - Putničko vozilo u potpunosti je izgorjelo danas na autoputu Banja Luka - Doboj u posljepodnevnim časovima kada je došlo do požara.

Plave kartice digli svi samo za dvije tačke

DOBOJ - Samo dvije od ukupno dvadeset tačaka dnevnog reda ujedinile su odbornike u Skupštini grada Doboj koji su na sjednici lokalnog parlamenta jedino u dva navrata svi podigli svoje plave kartice.

Žena koju je udario autobus nije ozbiljnije povrijeđena

DOBOJ - Ženu čiji su inicijali V. Đ. udario je autobus u dobojskom naselju Rudanka, potvrđeno nam je iz dobojske Policijske uprave Doboj.

Autobus udario ženu kod Doboja

DOBOJ - Žena čiji su inicijali Ć.V. povrijeđena je kada ju je udario autobus u dobojskom naselju Rudanka, rečeno je Srni iz dobojske Policijske uprave.

Dobojski maturanti: Nije sramota školovati se za konobara, kuhara ili pekara

DOBOJ - Nije sramota školovati se za konobara, kuhara, poslastičara ili pekara jer ovo trogodišnje zanimanje otvara brojna vrata, poručili su maturanti dobojske Ugostiteljske i trgovinske škole, koja se nakon šest decenija postojanja bori za svakog svršenog osnovca.

Šah jedina zabava u turbulentnim vremenima

DOBOJ - Bijele figure omiljene su najstarijim Dobojlijama jer su im prečica do pobjede, a na tabli sa 64 polja njih 17 se u četvrtak nadmetalo na turniru koji je organizovalo lokalno Udruženje penzionera.

Žena povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

DOBOJ - Žena čiji su inicijali K.M. lakše je povrijeđena u sudaru dva putnička automobila u Ulici kneza Lazara u ovom gradu, rečeno je Srni iz dobojske Policijske uprave.

Najčitanije