Dom omladine

"Sajam zanimanja 2022": Biti u korak sa vremenom i potrebama tržišta rada

BANJALUKA - Kuhar, konobar, pekar, ekonomista, elektrotehičar, su samo neka od zanimanja koja su juče predstavljena učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola, te tehničkih fakuletata na "Sajmu zanimanja 2022 " koji je otvoren banjalučkom Domu omladine.

Nastupom Mikija Radojevića otvoren "Keza fest", festival "Dis teatra"

U banjalučkom Domu omladine u nedjelju naveče nastupom Mikija Radojevića otvoren je 11. "Aplauz fest", tradicionalni festival "Dis teatra", koji od ove godine nosi naziv "Keza fest" i okuplja pozorišta iz Slovenije, Sjeverne Makedonije, Srbije i BiH.

Marko Šelić Marčelo gostovao u banjalučkom Domu omladine

Marko Šelić Marčelo, muzičar i književnik, juče je na poziv DIS tetara gostovao u banjalučkom Domu omladine, gdje se potpisao na takozvani zid slavnih i tako simbolično postao ambasador ove ustanove kulture.

Marčelo 23. februara u Banjaluci

Marko Šelić Marčelo, pisac i reper, 23. februara dolazi u Banjaluku, a sa mladima će se družiti i razgovarati u Domu omladine, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Četvrti "Meet – up" u Domu omladine u Banjaluci

BANJALUKA - Četvrti po redu "Meet – up" koji organizuje Preduzetnički centar, održaće se večeras u 18.30 časova u Domu omladine.

Dom omladine dobio multimedijalnu opremu

BANJALUKA - Predstavnicima grada Banjaluka uručena je donacija multimedijalne opreme namijenjena za održavanje aktivnosti u Domu omladine.

"Meet-up" za preduzetnike u Domu omladine u Banjaluci

BANJALUKA - "Izgradi mindset preduzetnika" naziv je trećeg od ukupno četiri planirana "Meet-up" događaja u organizaciji Preduzetničkog centra grada Banjaluka, koji će biti održan sutra sa početkom u 19 časova u Domu omladine u Banjaluci.

U Banjaluci predstava prilagođena osobama s oštećenim vidom i sluhom

Dječja predstava "Putem igračaka" premijerno će biti odigrana u petak, 17. decembra, sa početkom u 18 časova, u Domu omladine.

"Meet up" u Domu omladine: Sastanak na temu pametnih gradova

BANJAUKA - Prvi, od četiri planirana "Meet up" događaja, koji organizuje Preduzetnički centar biće održan sutra sa početkom u 17.30 u Domu omladine u Banjaluci.

Završen BHRI program za mlade: Banjaluci podrška za obnovu Doma omladine

BANJALUKA - Manifestacija "Youth connected for change" održana je kao završni događaj BHRI programa za mlade u Domu omladine u Banjaluci.

Oktobar donosi smijanje do suza - stand up komedija u Domu omladine

"Smijanje na tri jezika" organizuje 3. i 4. oktobra u Domu omladine radionice stand up komedije, nakon kojih će biti nastupi poznatih bh. komičara.

Dom omladine dobio rekonstruisani krov

Dom omladine, uz podršku Gradske uprave i međunarodnih partnera, dobio je rekonstruisani krov, koji će moći biti korišten i kao nova scena za izvođenje raznih kulturnih sadržaja.

U fokusu oživljavanje Doma omladine u Banjaluci

BANJALUKA - U Domu omladine danas je prezentovano nekoliko projekata koji će biti realizovani u okviru koncepta "Banjaluka ljudskog lica", a namijenjeni su građanima svih generacija, njihovim potrebama i interesima u svim sferama života.

Sutra u Domu omladine "Evropska noć istraživača"

BANJALUKA - "Evropska noć istraživača" - najveća i najzabavnija manifestacija koja promoviše nauku i istraživački rad u Evropi, biće održana sutra u banjalučkom Domu omladine.

Javni dijalog u Domu omladine u Banjaluci

BANJALUKA - Grad Banjaluka i Projektni tim za aplikaciju za evropsku prijestonicu kulture "Banjaluka 2024" organizuju sutra s početkom u 18 časova prvi javni dijalog na temu "Evropska prijestonica kulture: Banjaluka 2024", koji će biti održan u Domu omladine u Banjaluci.

Najčitanije