Hidratacija

Trik kako da vaš parfem traje duže

Možda pravite jednu uobičajenu grešku zbog koje se vaš parfem brzo troši. Parfem je dinamičan i na svakom pojedincu miriše drugačije. Note mirisa mogu da se mijenjaju u zavisnosti od PH vrijednosti vaše kože, gradivnih komponenata parfema, tjelesne temperature itd. Svaki od ovih faktora može da utiče na interakciju vaše kože sa svakim mirisom.

Znakovi da ne pijete dovoljno vode

Unošenje dovoljnih količina tečnosti od velike je važnosti za cijeli organizam. Predstavljamo vam devet znakova koji pokazuju da ne unosite dovoljno vode.

Osigurajte bebi udobnost i zaštitite je tokom ljetnih dana

Došli su ljetni mjeseci, a s njima i nesnosne vrućine. Temperature iznad 30 stepeni teško podnose kako odrasli, tako i bebe. Odrasli će naći načine da se rashlade, ali kada su bebe u pitanju, treba obratiti posebnu pažnju, te stvoriti uslove kako bi im bilo što ugodnije i udobnije tokom toplih dana.

Najveće greške zbog kojih koža prerano stari

Sunce, odnosno UV zrake su jedan od najvećih uzroka starenja kože, a žene često zaboravljaju na tu činjenicu i ne njeguju se kremama sa zaštitnim faktorom u mladosti te sve ranije u životu ta greška dolazi na naplatu.

Dobra hidratacija znači zdravlje i ljepotu

Nedostatak vode može da ima loš uticaj na naše zdravlje i opšte stanje bilo koga od nas. Vrlo često zaboravljamo koliko je voda zapravo važna u našem životu i koliko je bitan njen unos u organizam.

Zimi je koži najpotrebnija adekvatna hidratacija

Tokom zime naša koža podložna je isušivanju. Površinski sloj ostaje bez masti i počinje da se peruta, a ova pojava uzrok je ispucalih usana, suhih ruku i ispucalih peta. Donosimo nekoliko savjeta za pravilnu njegu kože tokom zime. Koža je ipak naječi ljudski organ i njega joj je neophodna.

Maske za prirodnu hidrataciju

Njegovanje kose posebno je potrebno praktikovati zimi, jer hladan vazduh štetno utiče na nju.

Najčitanije