Horeca

Ministarstvo trgovine i turizma RS odbacuje optužbe Udruženja HoReCa

BANJALUKA - Ministarstvo trgovine i turizma RS odbacuje navode predstavika Udruženja poslodavaca ugostiteljstva i turizma Republike Srpske HoReCa RS kojima optužuju Republički štab za vanredne situacije i Vladu RS za nepoštovanje postignutih dogovora i zanemarivanje zahtjeva upućenih od strane predstavnika privrednih subjekata iz ovog sektora, saopšteno je iz ovog ministarstva.

Horeka: Ugostiteljstvo na izdisaju, ne snosimo odgovornost za proteste

BANJALUKA - Udruženje poslodavaca ugostiteljstva i turizma Republike Srpske "Horeka" saopštilo je da je ugostiteljstvo došlo do samog izdisaja nakon najnovijih mjera otvaranja svih privrednih djelatnosti, osim ove, te da su iscrpili sve mogućnosti pregovora s Vladom Republike Srpske.

Ugostiteljima u RS restriktivnije mjere neprihvatljive

BANJALUKA - Udruženje"HoReCa" smatra neprihvatljivim donošenje restriktivnijih mjera koje bi se odnosile na sektor ugostiteljstva i turizma bez obzira da li se radilo o skraćivanju radnog vremena ili zabrani rada.

Cvijanović: Učešće u akciji "Obrok za naše heroje" zadovoljstvo

BANJALUKA - Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović na svom Instagram profilu napisala je da joj je zadovoljstvo što ima priliku da učestvuje u akciji "Obrok za naše heroje", koju provodi Udruženje poslodavaca ugostiteljstva i turizma Republike Srpske (HoReCa), i tako oda priznanje herojima u bijelim mantilima.

"Horeca RS" poziva da se priključite projektu "Obrok za naše heroje"

Udruženje "Horeca RS" je realizovalo projekat "Obrok za naše heroje" na osnovu ideje predsjednika Udruženja Dalibora Šajića kao i svih članova Upravnog odbora Udruženja. U okviru ovog projekta banjalučki ugostitelji snabdijevaju medicinske radnike koji najdirektnije učestvuju u borbi protiv virusa COVID-19.

Promovisana kampanja "Uživaj u Srpskoj": RS sigurna destinacija

BANJALUKA - Svjetski dan turizma u RS obilježen je predstavljanjem kampanje "Uživaj u Srpskoj", koja za cilj ima promociju RS kao sigurne destinacije, u kojoj turistički radnici, ali i ugostitelji poštuju propisane mjere zaštite od virusa korona i u kojoj turisti mogu provesti siguran odmor ili poslovno putovanje.

Najčitanije