Ivana Španović

Španović Vuleta prva u troskoku na Balkanijadi

Srpska atletičarka Ivana Španović Vuleta osvojila je prvo mjesto na Balkanijadi u disciplini troskok.

Svjetska šampionka Ivana Vuleta na odmoru: Baterije puni na Maldivima

Ivana Vuleta, djevojački Španović, koja je nedavno u Beogradu osvojila zlato na Svjetskom prvenstvu u skoku udalj, odlučila je da se počasti odmorom sa suprugom Markom.

Ovo je muž Ivane Španović

Atletičarka Ivana Španović, odnosno, Ivana Vuleta osvojila je zlato na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u atletici, a veliku podršku tokom priprema imala je, upravo, od svog muža i trenera Marka.

Španović: Posebna emocija, hvala Srbijo

Ne znam šta bih vam rekla, zaista sam presrećna i nema reči koje bi opisale kako se trenutno osećam, izjavila je Ivana Španović nakon je što na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu odbranila zlato iz Birmingema 2018. godine.

Španović ubjedljivo odbranila svjetsko zlato

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović odbranila je večeras u beogradskoj Areni titulu svjetske šampionke u dvorani u skoku u dalj.

U subotu počinje Svjetsko prvenstvo u atletici, Španović: Imam cilj

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, koja će braniti zlato iz Birmingema 2019, izjavila je da je cilj jasan - nova titula i da se što više približi ličnom rekordu 7,24.

Pobjeda Španovićeve, Kijanović oborio 30-ogodišnji rekord

Svjetska šampionka u skoku udalj u dvorani Ivana Španović pobijedila je večeras na mitingu u Beogradu rezultatom 6,88 metara.

Ivana Španović slavila u Beogradu

Najbolja srpska atletičarka je već u prvom skoku tokom seniorskog prvenstva Srbije ostvarila sjajan rezultat.

Ivana Španović osvojila Dijamantsku ligu

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović treći put u karijeri osvojila je Dijamantsku ligu u skoku u dalj, pošto je večeras pobijedila na takmičenju koje je održano na Gradskom trgu u Cirihu.

Snažna poruka Ivane Španović nakon neuspjeha na Olimpijskim igrama

Ivana Španović, najbolja srpska atletičarka u istoriji, javila se dva dana poslije završenog finala u skoku u dalj, kada je zauzela četvrto mjesto.

Španović bez medalje: "Najjeftinije zlato koje je moglo da se osvoji"

Ivana Španović ostala je bez odličja na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto je finale u skoku udalj završila na četvrtom mjestu.

Ivana najboljim ličnim skokom sezone do finala

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović plasirala se u finale u skoku udalj na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Španović: Tužna sam što ne idem na EP, pripreme za OI ostaju

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je da je tužna što će zbog povrede propustiti Evropsko dvoransko prvenstvo u Torunu.

Ivana Španović se ponovo vjerila

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović vjerila se poslije skoro godinu dana veze sa trenerom i nutricionistom Markom Vuletom.

Ivana Španović vraća se treninzima na stazi

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović poslije duže pauze zbog preloma metatarzalne kosti desne noge polako se vraća treninzima na stazi.

Najčitanije