Jastuci

Pojavili se jastuci sa likom Volodimira Zelenskog

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski postao je veoma popularan otkako je počela specijalna operacija ruskih trupa u Ukrajini.

Volvo povlači 460.769 vozila zbog greške

Volvo Cars povlači 460.769 automobila starijih modela širom svijeta zbog neispravnih vazdušnih jastuka koji bi mogli biti smrtonosni u slučaju sudara.

Tajna zdravog sna leži u ljuskicama heljde i pira

Od žitnih polja, preko mlina i posebnih sala za propuhivanje pa sve do svilenih i pamučnih tkanina u koje se pune, put je koji ljuskice heljde i pira prođu kako bi stigle do najljepših i najzdravijih snova u obliku jastuka Pulvinaris.

Žele ugrađivati vazdušne jastuke s rokom trajanja

Milioni automobila svih svjetskih proizvođača su posljednjih u nekoliko godina povučeni zbog problema sa vazdušnim jastucima.

Kakvi vazdušni jastuci nas očekuju u budućnosti

Mercedes je predstavio eksperimentalno vozilo na kome ispituje nove sisteme bezbjednosti, uključujući i neke nove tipove vazdušnih jastuka.

Osvježite kuću jastucima i spakujte ljetne stvari

Iako meteorolozi najavljuju vrućine, kalendarski je jesen uveliko stigla. Veoma je važno da na svakom prelazu godišnjih doba napravite neke promjene u domu bez obzira na to što potajno priželjkujete da ljeto još traje.

Istraga o zamijeni Takatinih vazdušnih jastuka u Australiji

Australijsko udruženje za zaštitu potrošača zatražilo je od nadzornih regulatornih organa i proizvođača vozila hitne informacije povodom izvještaja jednog lista da su vazdušni jastuci japanske kompanije Takata u povučenim vozilima zamenjeni neispravnom opremom.

Najčitanije