Kamion

Kako je Jovana pomirila studije arhitekture i vožnju šlepera

Jovana Mitrović, studentkinja arhitekture, prije šest mjeseci je stekla dozvolu C kategorije i od tada ne propušta priliku da kada dođe sa fakulteta izađe na gradilište, ali u kamionu, bageru ili utovarivaču.

Šta znači oznaka TIR na kamionima

Sistem TIR ili Transport International par la Rout uspostavljen je još 1959. godine pod pokroviteljstvom Ujedinjenih nacija, a aktuelna verzija definisana je 1975. Tablica TIR na kamionu omogućava mnoge benefite i olakšice u drumskom transportu.

Žena poginula pri udaru kamiona

​NOVI GRAD - V.K. iz Novog Grada poginula je juče u saobraćajnoj nesreći kada ju je udario kamion kojim je upravljao S.V. iz Banjaluke.

Teška saobraćajna nesreća u Srbiji: Voz prepolovio kamion

​POŽAREVAC - Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas u Kostolcu.

Najsrećniji vozač na svijetu: Nevjerovatno šta je preživio

Iako je mala Honda potpuno smrskana između dva kamiona, vozač je imao mnogo sreće.

Pogledajte kako se kamion pretvorio u plamen, vozač pobjegao

Ministarstvo saobraćaja Minesote snimilo je veliku automobilsku nesreću koja se dogodila u ponedjeljak, nakon što su se na auto-putu sudarili automobil i kamion.

Sudar automobila i kamiona u banjalučkom naselju Kočićev vijenac

BANJALUKA - U sudaru automobola i teretnog vozila nastala je velika materijalna šteta a stvorile su se velike gužve u banjalučkoj Omladinskoj ulici u naselju Kočićev vijenac.

Kako funkcioniše teretni drumski saobraćaj na Kubi

Automobilska Kuba često od strane ljubitelja automobila naziva prirodnim rezervatom dragocjenosti. Drugim riječima se može reći da se na tom ostrvu i dalje mogu vidjeti automobili koji su bili dio svakodnevice. Šezdesetih godina prošlog vijeka. I ovo je tačno, ali ne baš u potpunosti.

Nesreća u Hrvatskoj, kamionom usmrtio petogodišnje dijete

ZAGREB - Petogodišnji dječak smrtno je stradao kada ga je udario kamion nedaleko od Otočca, saopštila je policija.

Sudar kamiona i automobila na prijedorskoj petlji

BANJALUKA - U Banjaluci, poslije prijedorske petlje došlo je do saobraćajne nesreće, zbog čega su stvorene velike gužve u saobraćaju.

Samo jedan srpski kamiondžija ostao u Ukrajini

KOPAONIK - Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da je više od 50 srpskih kamiondžija izašlo iz Ukrajine, a da je ostao samo jedan koji je blokiran sjeverno od Kijeva u ratom zahvaćenom području.

Srpski vozači iz Ukrajine prešli u Poljsku

BEOGRAD - Vozači kamiona iz Srbije prešli su jutros iz Ukrajine u Poljsku, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu spoljnih poslova.

Kraj agonije za vozače kamiona iz Srbije, počelo puštanje iz Ukrajine u Rumuniju

BEOGRAD - Počelo je puštanje srpskih kamiona iz Ukrajine u Rumuniju, koji su od četvrtka bili "zarobljeni" na graničnom prelazu "Ðakovo", rekao je Tanjugu generalni sekretar poslovnog udružnja Međunarodni transport Aleksandar Spasić.

Vozač kamiona iz BiH izletio sa puta na mostu kod Nove Gradiške

NOVA GRADIŠKA - Kamion bosanskohercegovačkih tablica oko 4.45 sletio je sa puta na mostu Strug, javljaju hrvatski mediji.

Ambasador Srbije u Ukrajini: Borba srpskih kamiondžija za život

Ambasador Srbije u Ukrajini Aca Jovanović uključio se uživo u program TV Prve i rekao da je trenutno u Kijevu mirna situacija.

Najčitanije