Klint Istvud

Klint Istvud zdrav i u 92. godini, ima tri pravila kojih se pridržava

Klint Istvud jedan je od najimpresivnijih glumaca u Holivudu. Ne samo da glumi u filmovima od davne 1955, već i dalje oduševljava publiku, čak i u svojih 92 godine. Uzevši sve to u obzir, ljudi se često pitaju - kako mu uspijeva da ostane zdrav i energičan toliko dugo?

Islamski terorista iz holandskog voza pred sudom, svjedok i Klint Istvud

PARIZ - Pripadnik Islamske države Ajub El Hazani danas će se pojaviti pred sudom u Francuskoj zbog optužbi da je u vozu na liniji Amsterdam - Pariz iz vatrenog oružja ranio četiri putnika 2015. godine.

Klint Istvud tužio kompanije zbog zloupotrebe imena i lika

Slavni holivudski filmski glumac i režiser Klint Istvud podnio je tužbe protiv većeg broja američkih kompanija koje prodaju dodatke ishrani s kanabidiolom jer su zloupotrijebile njegovo ime i lik u cilju reklamiranja proizvoda u čijem promovisanju on nikada ne bi pristao da učestvuje.

Klint Istvud puni 90 godina

LOS ANĐELES - Kao glumac nastupao je u preko 70, režirao preko 40, a producirao 50 filmova i TV serija, uradio muziku za 30 i komponovao za devet ostvarenja.

Klint Istvud u vezi sa 65 godina mlađom djevojkom?

Glumac Klint Istvud ima 88 godina, a njegova nova djevojka 23.

Klint Istvud u devetoj deceniji ponovo pred kamerama

Uprkos tome što se promotivne aktivnosti oko njegovog novog filma "Voz u 15.17 za Pariz" tek zahuktavaju, oskarovac Klint Istvud najavljuje sljedeće ostvarenje u kojem će se vratiti glumi.

Klint Istvud snima novi film

Holivudska legenda i dalje radi punom parom. Klint Isvud trenutno režira novi film u Parizu. Iako je već 'u godinama', to ga nije spriječilo da cijeli dan provede na setu.

Klint Istvud najavio glumački povratak

Klint Istvud je jedna od najvećih zvijezda na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu, a juče je u održanom govoru najavio povratak na veliko filmsko platno - odnosno kazao da će ponovo stati ispred kamere.

Najčitanije