Koncert

Maja Tatić za "Nezavisne": Hemija između publike i mene do danas nije popustila

Pop pjevačica Maja Tatić ove godine proslavlja veliki jubilej, odnosno 35 godina karijere, i upravo tim povodom će u svom rodnom gradu sa sugrađanima, 15. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel, pjevati i tokom prvog solističkog koncerta prisjetiti se pjesama koje su obilježile njen rad - "Na jastuku za dvoje", "Za malo nježnosti", "Čuvaj leđa", "Sve poruke tvoje"...

Pijanista Nebojša Maksimović 13. juna u Banskom dvoru

Koncert pijaniste Nebojše Maksimovića iz Beograda biće održan 13. juna s početkom u 20 časova, u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor.

Hor bečkih dječaka i "Superar" mališani na sceni NPS spremaju spektakl

Čuveni Hor bečkih dječaka, prvi put nakon 55 godina, u junu dolazi u Bosnu i Hercegovinu, kada će se na sceni Narodnog pozorišta u Sarajevu publici predstaviti u pratnji Sarajevske filharmonije kao najstarijeg bh. umjetničkog postulata, te zajedno sa dječacima i djevojčicama hora "Superar BiH".

Teatar fest "Petar Kočić" prvi put biće otvoren koncertom ispred NP RS

BANJALUKA - Koncertom novoosnovanog Simfonijskog orkestra Narodnog pozorišta Republike Srpske (NP RS) ispred ove pozorišne kuće u subotu, s početkom u 21 čas, biće otvoreno 24. izdanje Teatar festa "Petar Kočić".

Koncert ansambla "Flutete" u Banskom dvoru

BANJALUKA - Koncert ansambla "Flutete" pod nazivom "Prepoznavanje" biće održan sutra, sa početkom u 20 časova, u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor.

Održan godišnji koncert "Bogoljublja" u Doboju

Srpsko crkveno pjevačko društvo "Bogoljublje" koje djeluje pri Spomen-hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Doboju održalo je večeras godišnji koncert.

Dvije prosidbe na koncertu Ace Pejovića

Za koncert Aca Pejovića u Novom Sadu slobodno se može reći da je mnogo više od spektakla.

Dodatnih 1.100 ulaznica za Stingov koncert u Sarajevu

Od 18. maja će u prodaju biti pušten dopunski kontingent ulaznica za Stingov koncert u Sarajevu, koji je zbog prolongiranja martovskog dijela turneje slavnog muzičara pomjeren za 2. oktobar.

Mario Knezović za "Nezavisne": Ukoliko nemate potrebu, ne bavite se muzikom

Mario Knezović, frontmen grupe "Zoster", nastupiće sa svojim bendom na koncertu "Živjeti slobodno" 14. maja na tvrđavi Kastel i biće to njihov nastup nakon tri godine u Banjaluci.

Održan Vaskršnji koncert folklora

BROD - U brodskoj mjesnoj zajednici Liješće u opštini Brod održan je tradicionalni Vaskršnji koncert folklora u organizaciji Kulturno-umjetničkog društva (KUD) "Liješće".

Aleksandra Radović 27. maja u sarajevskom BKC-u

SARAJEVO - Pop diva Aleksandra Radović nakon četiri godine ponovo će nastupiti pred sarajevskom publikom na koncertu koji je najavljen za petak, 27. maja u Bosanskom kulturnom centru (BKC), s početkom u 20 časova.

Vaskršnji koncert SPKD "Prosvjeta" 26. aprila

SARAJEVO - Srpsko prosvjetno i kulturno društvo (SPKD) "Prosvjeta" će, nakon dvije godine pauze zbog epidemije virusa korona, održati Vaskršnji koncert u Domu Oružanih snaga BiH u Sarajevu u utorak, 26. aprila od 20 časova.

Maja Tatić 15. juna na tvrđavi Kastel

Pjevačica Maja Tatić 15. juna održaće koncert na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a povodom obilježavanja 35 godina karijere i 20 godina od nastupa kao predstavnice BiH na "Evroviziji" u Estoniji 2002. godine

Jovana Raljić i Klemens Cajlinger u Banskom dvoru

BANJALUKA - Jovana Raljić (violina) i Klemens Cajlinger (klavir) održaće koncert u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor u četvrtak, 28. aprila, s početkom u 20 časova.

Laura Levai Aksin i Zoran Krajišnik nastupaju u Banskom dvoru

BANJALUKA - U Koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor u Banjaluci u subotu sa početkom u 20 časova biće održan koncert muzičkih umjetnika Laure Levai Aksin (flauta) i Zorana Krajišnika (gitara).

Najčitanije