Kvote

Meridian daje najveće kvote na planeti: PSG 2,10, Man. City 1,95

Nakon dva mjeseca pauze, Liga šampiona se vraća i biće u centru pažnje svih sportskih zaljubljenika ove sedmice. Kladionica Meridian ima najbolju ponudu i najveće kvote na planeti za najbolje fudbalsko takmičenje u Evropi.

Mozzart daje najveće kvote: Lyon 1,45, Verona 2,10, Frankfurt 1,90

Raznovrstan fudbalski program ovog petka stavio je Mozzartove bukmejkere na slatke muke. Oni su nagradili kladioničare odličnim kvotama za utakmice u Ligue 1, Serie A i Bundesligi. Na meniju su tri meča u kojima će kvote u svakom trenutku biti najveće na svijetu. U izboru su jedinice u Lyonu, Veroni i Eintrachtu.

Mozzart daje najveće kvote: Lens 2,20, Wigan 1,70, Bolton 2,30

Uprkos tome što ovog utorka i nije preterano inspirativna ponuda, bukmejkeri Mozzarta su uspjeli da pripreme poslastice za najvernije kladioce.

Mozzart daje najveće kvote: Al-Rayyan 1,80, Persepolis 1,55, USM Alger 1,55

Skromna ponuda za danas. Većina liga u Evropi se ne igra zbog katoličkog Božića. U prvom planu su šampionati u Aziji i Africi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su za petak tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu.

Mozzart daje najveće kvote: Bilbao 1,60, Vest Bromvič 1,75, Lans 1,95

Mjesec bogatog fudbalskog programa se bliži kraju, a pred vama su ovog petka tri poklon kvote kakve nećete naći nigdje na svijetu.

Mozzart daje najveće kvote na svijetu

Za početak nedelje bukmejkeri Mozzarta su bili široke ruke kada su u pitanju tri para.

Mozzart daje najveće kvote: Hoffenheim 1,75, Zenit 1,55, QPR 2,25

Mjesec bogatog fudbalskog programa se približava kraju, a pred vama su ovog petka tri poklon kvote kakve nećete naći nigdje na svijetu.

Mozzart daje najveće kvote: Atalanta 1,75, Marselj 1,60, Galatasaraj 1,60

Za kraj nedjelje bukmejkeri Mozzarta su bili široke ruke kada su u pitanju tri para.

Najčitanije