Let

Hajnan erlajns obnovio liniju Peking - Beograd, avion dočekao Vučić

BEOGRAD - Kineska avio-kompanija Hajnan erlajns jutros je, poslije četiri godine, obnovila redovne direktne letove na relaciji od Pekinga do Beograda, a slijetanju prvog aviona na aerodrom "Nikola Tesla" prisustvovao je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Devojka pobijedila strah od letenja, potrebni su samo žele i maramica

Ekstremna anksioznost tokom letenja avionom može biti vrlo neprijatna, a ako ste jedan od onih koji imaju taj problem, vjerovatno ste već pokušali razne stvari kako biste se osjećali bolje tokom leta, ali bezuspješno.

Da li je let avionom siguran za trudnice

Letenje avionom može biti neudobno. Osim ako niste u prvoj ili poslovnoj klasi, vjerovatno ste u tijesnom sjedalu, a samim tim imate male mogućnosti da ispružite noge, slobodno se krećete ili spustite sjedalo kako biste odspavali.

Ovo će biti najduža avio-linija na svijetu

Australijska avio-kompanija "Qantas" najavila je da će do kraja 2025. pokrenuti najduži neprekinuti komercijalni let – od Sidneja do Londona za 19 sati.

Borbeni avioni ponovo pratili avion Er Srbije na letu iz Rusije

BEOGRAD - Tokom današnjeg dana avion kompanije Er Srbija, na letu JU 671, koji je išao iz Sankt Peterburga ka Beogradu, tokom preleta iznad teritorije Litvanije, ispratili su borbeni avioni sa oznakama Belgije, javili su beogradski mediji.

Obustavljen još jedan let za Moskvu zbog dojave o bombi

BEOGRAD - Avion Air Serbia koji saobraća na relaciji od Beograda do Moskve, vraćen je na aerodrom "Nikola Tesla", nakon ponovne dojave da je u letjelici postavljena bomba, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Odložen četvrti komercijalni let Blu oridžina u svemir

Četvrti komercijalni let svemirske kompanije Blu oridžin, koja nudi kratke suborbitalne letove bogatim ljubiteljima uzbuđenja i slavnim ličnostima, odložen je za dva dana zbog loših vremenskih uslova, saopštila je danas ta kompanija.

Tesla Model S preletio više od 15 metara, prisutni ostali bez riječi

Jutjuber Aleks Čoi je tokom vikenda prisustvovao Tesla auto skupu negdje u Los Anđelesu, gdje su vlasnici pokazivali modifikacije koje su napravili na svojim automobilima. Sve je teklo glatko i svi su uživali, ali noć se završila na neočekivan način.

Nova dojava o bombi u avionu za Moskvu

BEOGRAD - Avion "Er Srbije", koji je poletio iz Beograda za Moskvu, vraćen je na aerodrom pošto je stigla dojava da je u njemu podmetnuta bomba.

Moćna raketa NASA za let na Mjesec konačno spremna

Poslije više od decenije mukotrpnog razvoja i brojnih kašnjenja, NASA nova raketa za let na Mjesec izašla je iz zgrade za montažu u Svemirskom centru "Kenedi", potpuno naslagana i skoro spremna za let u svemir. Odatle će krenuti na jedanaestočasovno putovanje do svoje primarne lansirne rampe u Kejp Kanaveralu, gdje će biti podvrgnuta testiranju uoči svog debitantskog leta, koji bi trebalo da se dogodi negdje ove godine.

Ponovo lažna dojava o bombi na letu za Moskvu

BEOGRAD - I današnja dojava o bombi na letu Beograd - Moskva bila je lažna, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Opet dojava o bombi na letu za Moskvu

BEOGRAD - Još jedna dojava bombe u avionu Er Srbije stigla je večeras, a kako je utvrđeno poziv je stigao iz Poljske.

Dojava o bombi na letu za Moskvu bila je lažna

BEOGRAD - Dojava o eksplozivnoj napravi navodno postavljenoj u avionu koji je letio na relaciji Beograd - Moskva bila je lažna, ustanovljeno je kontradiverzionim pregledom letjelice.

Mediji: Avion sa leta za Moskvu vratio se u Beograd, prijavljena bomba

BEOGRAD - Na letu za Moskvu prijavljena je bomba, nezvanično saznaje Tanjug, zbog čega se avion vratio u Beograd.

Pogledajte kako avioni obilaze Ukrajinu

Odmah nakon početka rata u Ukrajini vazdušni saobraćaj nad tom zemljom je preusmjeren.

Najčitanije