MUP

Kod Banjalučanina pronađeni falsifikovani dokumenti Vlade RS i policije u Srbiji

BANJALUKA - U akciji "Kupa" A.B. iz Banjaluke osumnjičen je da je falsifikovao službenu legitimaciju Vlade Republike Srpske kao i legitimaciju Sindikata policije i policijskih starješina Srbije sa službenom značkom, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

MUP: Prijavljeno da su bombe postavljene u 429 škola, dojave stigle iz inostranstva

BANJALUKA - Na području Srspke do sada je policiji prijavljeno da je 429 osnovnih, centralnih i područnih, te srednjih škola primilo mail sa porukom prijetećeg sadržaja da je postavljena bomba u školi.

Pojačana kontrola korišćenja pojasa i telefona u saobraćaju u Srpskoj

BANJALUKA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske danas i sutra sprovešće akciju pojačane kontrole korišćenja bezbjednosnog pojasa I telefona u saobraćaju, saopšteno je iz MUP-a.

MUP RS: Građani da provjere rokove važenja dokumenata

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) RS poziva građane da provjere rok važenja svojih ličnih dokumenata (lične karte, putne isprave i vozačke dozvole) i putnih isprava maloljetnih članova porodice, te na vrijeme, po potrebi, iste zamjene.

Bez saglasnosti Sindikata oko povećanja cijene rada u MUP-u

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske nije postiglo saglasnost sa predstavnicima Sindikata radnika unutrašnjih poslova RS o Zaključku Vlade Srpske, a u vezi sa povećanjem cijene rada sa 100 na 110 KM.

Policija uputila apel navijačima pred derbi

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo apelovali su na građane da svojim ponašanjem daju doprinos kako bi vječiti fudbalski derbi između Sarajeva i Željezničara protekao u fer i korektnoj atmosferi.

Lukač: MUP Srpske posebnu pažnju posvećuje sistemu obrazovanja

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da MUP Srpske posebnu pažnju posvećuje sistemu obrazovanja, te u tom smislu, u skladu sa vlastitim kapacitetima, ulaže dodatne napore za obučavanje i dodatno usavršavanje policijskog kadra.

Uz prijetnju nožem opljačkali prodavnicu u Sarajevu

SARAJEVO - Dva nepoznata muškarca uz prijetnju nožem opljačkala su prodavnicu u sarajevskoj opštini Centar.

Velika akcija u BiH: SIPA i MUP RS pretresaju i hapse na 28 lokacija

SARAJEVO - Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) i Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske od ranih jutarnjih časova sprovode veliku akciju "Ira" koja je usmjerena na razbijanje organizovane kriminalne grupe.

Cvijanović: MUP je glavni oslonac Srpske i njene stabilnosti

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da je 4. april, dan kada je prije 30 godina formirano Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srpske, jedan od najznačajnijih datuma u istoriji Republike Srpske.

Lukač: Bili smo i ostaćemo čuvar mira

​BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske je bilo i ostaće čuvar mira u Republici Srpskoj i neće dozvoliti da ga bilo ko ugrozi, poručio je večeras ministar Dragan Lukač u obaraćnju na svečanoj akademiji povodom Dana policije i 30 godina MUP-a.

Pogledajte dramatičnu vježbu MUP-a u Zalužanima

BANJALUKA - Pucnji, detonacije, te nadlijetanje helikoptera, scene su koje su danas zabilježene u banjalučkom naselju Zalužani, gdje su pripadnici MUP-a Srpske pokazali svoje umijeće.

MUP Srpske predstavio novo oklopno vozilo "Vihor"

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske povodom tri decenije postojanja danas je predstavilo novo oklopno multifunkcionalno vozilo "Vihor".

Svečanost povodom Dana policije i 30 godina MUP-a: "Bez Republike nema slobode za Srbe"

BANJALUKA - Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, rekao je da je MUP RS danas organizovana snaga, te da je Policija Srpske opremljena, obučena i školovana.

Bačena bomba na kuću u Sarajevu

SARAJEVO - Nepoznata osoba bacila je ekplozivnu napravu na privatnu kuću u sarajevskoj opštini Stari Grad u nedjelju u večernjim satima.

Najčitanije