Marija Šerifović

Mariji Šerifović na nastupu povrijedila rame

Marija Šerifović večeras je nastupila u jednom beogradskom tržnom centru, a tom prilikom zadobila je ozbiljnu povredu kada ju je slučajno udarila dok se pjevačica fotografisala sa fanovima.

Marija Šerifović razgovorom sa psom nasmijala fanove

Pop pjevačica Marija Šerifović često provodi vrijeme sa svojom majkom Vericom Šerifović, a njihovi razgovori, koje dijeli sa pratiocima na Instagramu, dovedu sve do suza.

Marija Šerifović o raspadu grupe Hurricane: Znala sam

Marija Šerifović prokomentarisala raspad grupe "Hurricane".

Marija Šerifović otkrila kakve "muke" muči

Pjevačica Marija Šerifović pojavila se u jednoj emisiji, gdje joj je dobra prijateljica Jovana Pajić postavila pitanja.

Marija Šerifović saznala ono što ju je godinama "mučilo"

Pop zvijezda Marija Šerifović imala je veliku želju da sazna svoje porijeklo, pa je zbog toga uradila DNK test nakon kojeg je saznala mnogo zanimljivih informacija o sebi i svojim precima.

Marija Šerifović progovorila o razvodu roditelja

Popularna pjevačica Marija Šerifović progovorila je odnosu sa roditeljima, ali i o njihovom razvodu i kako ga je preživjela.

Marija Šerifović spremna da postane majka

Pjevačica Marija Šerifović prvi put otvoreno je govorila o planovima i željama po pitanju svog privatnog života te istakla da bi voljela uskoro da se ostvari u ulozi majke.

Marija Šerifović isprozivala takmičarku Zvezda Granda

Takmičarka Zvezda Granda, Miona Lauza Srećković iz Francuske, nije se dobro pokazala sinoć sudeći prema komentarima žirija, a naročito Marije Šerifović.

Marija Šerifović za pet dana smršala tri kilograma: "Bila sam u šoku"

Pjevačica Marija Šerifović otkrila je da je uspjela da smrša tri kilograma za samo pet dana i to samo "zahvaljujući" stresu.

Marija Šerifović o ljubavnom životu: Varali su me, posesivna sam

O emotivnom životu "naše" jedine pobjednice "Evrovizije", Marije Šerifović gotovo da se ništa ne zna, jer ona rjetko o toj temi govori.

Marija Šerifović zaprosila koleginicu na koncertu

Pjevačica Marija Šerifović na nastupima oduvijek pravi dobru atmosferu, a sada je sve iznenadila.

Marija Šerifović nakon tri rasprodata koncerta zakazala i četvrti

Uopšte nije floskula da se regionalnoj muzičkoj zvijezdi Mariji Šerifović smiješe novi rekordi za koje je isključivo zaslužna samo ona.

Marija Šerifović progovorila o novcu i prijateljstvu

Pjevačica Marija Šerifović otvoreno je govorila o novcu za koji, kako kaže, smatra da u današnje vrijeme utiče na mnoge odnose.

Marija Šerifović održala koncert u "Boriku": U Banjaluci sam ponovo postala ona stara pevačica

Pjesmom "Pametna i luda" regionalna zvijezda Marija Šerifović je u utorak publiku uvela u nezaboravna dva sata koncertne magije u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci, a svi prisutni su je dočekali gromoglasnim aplauzom.

Marija Šerifović pjeva Banjalučanima

​BANJALUKA - Nakon skoro tri godine, pjevačica veličanstvenog glasa, Marija Šerifović večeras pjeva u Banjaluci, i to u Sportskoj dvorani "Borik", a na radost mnogobrojnih obožavatelja.

Najčitanije