Maska

Maska od kafe i meda za blistavu kožu

Da li biste željeli da osvježite lice, nahranite kožu i uklonite mrtve ćelije? Poznato je da je med odlično sredstvo, jer ima antibakterijski efekat i istovremeno vlaži i njeguje kožu, a dodate li mu kafu, koja pomaže u uklanjanju mrtvih ćelija, kofein će kožu kožu jačom, zategnutom.

Za jaku, gustu i zdravu kosu: Domaća maska od kvasca

Zdrava i njegovana kosa je imperativ ljepote i skoro svaka dama želi da njena kosa izgleda sjajno i lijepo. Međutim, ponekad je teško postići ovaj izgled.

Koja je tajna crne maske za lice

Sigurno ste čuli za crnu masku za lice.

Kuba ukinula obavezu nošenja maski

HAVANA - Kuba je danas, nakon dvije godine, ukinula propis o obaveznom nošenju maski nakon uspješne akcije vakcinacije populacije za koju zdravstveni zvaničnici kažu da je doprinijela naglom padu broja novozaraženih virusom korona i smrtnih slučajeva kovid pacijenata.

Austrijanci od 1. juna skidaju maske

BEČ - Austrija od 1. juna, privremeno stavlja van snage obavezu nošenja maske, saopštio je danas ministar zdravlja Johanes Rauh.

Maska od samo dva sastojka za oporavak suve kože

Sve je više toplih proljećnih dana. To znači da je vrijeme da promijenimo i rutinu, kada je njega lica i kože u pitanju.

Maska za suvu kožu od samo dva sastojka

Zimu ostavljamo iza sebe i polako, ali sigurno uživamo u toplim i sunčanim danima. Ovo je i znak da je vrijeme da promijenimo svoju rutinu njege lica i kože. Lice svakako prvo ojseća sve promjene spoljnih uticaja i zato bi trebalo da posvetite posebnu pažnju ovom dijelu tijela.

U Sloveniji od danas bez obveznih maski u zatvorenom

LJUBLJANA - U Sloveniji zbog bolje epidemiološke situacije od danas nošenje maski u najvećem dijelu zatvorenih prostora više nije obvezno, no ta se mjera i dalje preporučuje kad nije moguće držati međusobnu distancu, objavila je vlada.

Jednostavan trik kako da maski za telefon vratite sjaj

Sigurno je grozno kada vidite kako je providna silikonska maska za telefon vremenom požutjela.

Brčko prvo u BiH ukinulo maske u školama

BRČKO - Štab za zaštitu i spasavanje Brčko distrikta donio je naredbu kojom se ukida epidemiološka mjera obaveznog nošenja maske u zatvorenom prostoru.

Maska od kurkume čisti kožu i daje joj blistavost

​Pored hidratantne kreme koju treba koristiti svakodnevno, poželjno je jednom nedjeljno staviti njegujuću masku.

FBiH popustila mjere, nošenje maski više preporuka nego obaveza

SARAJEVO - Nošenje maski u FBiH ostaje obaveza u zdravstvenim, socijalnim i kazneno-popravnim ustanovama i u gradskom saobraćaju, a u svim ostalim zatvorenim i otvorenim prostorima ostaje samo preporuka.

U Španiji se ukida obavezno nošenje maski

MADRID - Španija ukida obavezno nošenje maski na otvorenom pošto stopa širenja kovida-19 opada, a bolnice prijavljuju manji broj novih pacijenata.

Gazde neće plaćati što mušterije ne nose maske

BANJALUKA - Vlasnici trgovina, kafića, frizerskih salona i drugih objekata u Srpskoj više ne mogu biti sankcionisani ako fizička lica u njihovim prostorijama ne nose zaštitne maske, dok su ranijim propisima za to bile predviđene kazne teške i po 2.500 maraka.

Italijanska policija odbila da nosi ružičaste maske

Italijanska policija je odbila da uz uniformu nosi ružičaste zaštitne maske i odmah je nastala polemika u javnosti. Zar u današnje vrijeme, kada je zabranjeno dijeliti ljude na polove, ima uopšte bilo kakve veze koje je boje maska? Ima. I nema. Zavisi na kojoj ste strani društva koje je podijeljeno oko svega, pa i oko toga da li je zaista prikladno da policajci nose ružičaste maske.

Najčitanije