Maskara

Kako skinuti vodootpornu maskaru a da ne ostanete bez trepavica

Sigurno ste koristili vodootpornu maskarau koja se veoma teško skida i tom prilikom ste ostali bez nekoliko trepavica.

Retro mejkap trend se vraća

​Ovaj mejkap trend je bio ultra popularan 60-ih godina prošlog vijeka, a prema riječima šminkera on se vraća na velika vrata.

Kako da vještačke trepavice izgledaju prirodno

​Vještačke trepavice, baš kao i nadogradnja kose ili preplanuli ten postignut u solarijumu, imaju izuzetno lošu reputaciju - uostalom, kao i sve što je na bilo koji način lažno.

Trik koji običnu maskaru pretvara u luksuzni proizvod

Ponuda maskara u parfimerijama i prodavnicama kozmetike je ogromna. Ipak, mora se priznati da vrhunske maskare luskuznih brendova garantuju i odlične rezultate. A šta ako vam kažemo da postoji trik s kojim će baš svaka maskara, bez obzira na cijenu, osigurati da vaše trepavice izgledaju fantastično.

Super trik za još duže trepavice

Maskare dolaze u raznim, zasićenim varijantama, sa super tamnim pigmentima, ali i aplikator je važan.

Trik sa maskarom za još ljepši izgled trepavica

Maskara je omiljeni make-up proizvod mnogih žena, jer u trenu pravi čuda od naših trepavica i pruža senzualnost našem pogledu.

Kako skinuti vodootpornu maskaru?

Od kada je izmišljena vodootporna maskara, nekima kao da je svanulo. Trepavice su se prestale ocrtavati na kapcima i razmazivati preko sjenila, a konačno je riješena i noćna mora zvana "rakunski" krugovi ispod očiju.

Zašto žene otvaraju usta dok nanose maskaru?

Gotovo svaka žena svjesno ili nesvjesno otvara usta dok nanosi maskaru.

Najbolji trik za guste trepavice

Definitivno imate bar jednu prijateljicu koja ima trepavice koje izgledaju kao vještačke.

Dva poteza za duge trepavice

Koliko god bili korisni, neke savjete za duže trepavice jednostavno je presloženo izvesti, a oni koji garantuju uspjeh, poput ugradnje umjetnih trepavica, preskupi su i uzimaju poprilično vremena.

Maskare u boji izbor odvažnih

Za mnoge, maskara je nezaobilazni dio svako-dnevne beauty rutine. U potrazi za novom maskarom uvijek tražimo onu koja će maksimal-no produžiti naše trepavice, dodati im volumen i istaknuti ih.

Maskare u boji su ponovo u trendu

Neke djevojke vole izraženiji make-up, a neke vole prirodni izgled. Ipak, ono što je neizostavno pri svakom uljepšavanju je maskara.

Najčitanije