Megan Markl

Hari i Megan putuju u Škotsku da budu s kraljicom

LONDON - Princ Hari i njegova supruga Megan Markl otputovaće u zamak Balmoral u Škotskoj da bi bili uz kraljicu, nakon što je objavljeno da je njeno zdravstveno stanje loše, rekao je portparol Harija i Megan.

Megan Markl u govoru 54 puta uradila stvar koja je sve iznervirala

Megan Markl je sinoć održala sedmominutni govor u svom prvom obraćanju u Velikoj Britaniji otkako se povukla sa kraljevske dužnosti prije dvije godine.

Megan Markl optužena za zlostavljanje: Naložena istraga, rezultati se kriju

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl dugo se suočavala s glasinama i optužbama da je maltretirala svoje osoblje prije nego što se preselila u Kaliforniju s princom Harijem.

Objavljena nova fotografija kćerke princa Harija i Megan Markl

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa objavili su novu fotografiju Lilibet povodom njenog prvog rođendana.

Kriza u Netfliksu, otkazana serija koju producira Megan Markl

Animiranu seriju "Biser", koju je kreirala Megan Markl, Netfliks je otkazao jer je odlučio da smanji troškove zbog sve manjeg broja pretplatnika koji koriste usluge platforme.

Megan Markl dobila pohvale nakon lijepog gesta u Hagu

Megan Markl, supruga britanskog princa Harija, postala je hit na društvenim mrežama nakon lijepog gesta koji je učinila tokom sportskog događaja "Invictus Games" u holandskom Hagu.

Megan Markl pokazala kako se nosi bijelo odijelo

Elegantan, ženstven i jednostavan - tako se može opisati skoro svaki stajling Megan Markl. Vojvotkinja od Kembridža i njen suprug pojavili su se u Hagu, a Megan je sve prisutne oduševila svojim stajlingom.

Frizer Megan Markl odgovorio na Konstraktino pitanje

Odgovor na Konstraktino pitanje iz pjesme "In corpore sano", koja li je tajna zdrave kose Megan Markl, konačno je stigao i toj ni manje ni višej nego od njenog ličnog frizera Džordža Nortvuda čiji frizerski trikovi, kako ističe, i nisu tolika tajna.

Ovo je haljina godine, nosila ju je Megan Markl

Britanski muzej mode "Bat", za haljinu godine izabrao je haljinu Megan Markl, koju je nosila tokom intervjua sa Oprom Vinfri.

Egipatska glumica ima korijene iz Crne Gore

Megan Markl (40) se proslavila ulogom Rejčel Zejn u seriji "Odijela", a sada ista serija dobija svoju arapsku verziju gdje će njen lik igrati Tara Emad (28).

Megan Markl izabrana za najinteligentnijeg člana kraljevske porodice

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga princa Harija od samog dolaska u kraljevsku porodicu privlači pažnju brojnim skandalima.

Megan i Hari pokazali malu Lilibet i oduševili svijet

Megan Markl i princ Hari konačno su pokazali svoju nasljednicu, malu Lilibet.

Objavljene poruke u kojima se Megan žali na kraljevsku porodicu

Poruke u kojima se Megan Markl, supruga princa Harija, žali na članove kraljevske porodice, ugledale su svjetlost dana.

Megan i Hari prvi put na crvenom tepihu nakon napuštanja kraljevske porodice

Princ Hari i Megan Markl pojavili su se zajedno na prvom crvenom tepihu od kada su se povukli kao članovi kraljevske porodice.

Polubrat Megan Markl: Upozorio sam Harija

Novac ju je promijenio, novac i slava su joj udarili u glavu, izjavio je polubrat Megan Markl (40), Tomas Markl Džunior (55), koji trenutno učestvuje u Velikom Bratu, gdje je sa stanarima podijelio svoju verziju priče o vojvotkinji od Saseksa.

Najčitanije