Merilin Menson

Bivša partnerka Mensona: Prijetio je mom sinu, ojačavam prozore i vrata

Evan Rejčel Vud tvrdi da je njen bivši partner, a navodno i njen zlostavljač, Merilin Menson prijetio da će "je****" njenog osmogodišnjeg sina Džeka, prema sudskim dokumentima do kojih je došao Dejli mejl.

Policija upala u kuću Merilina Mensona, zaplijenjeni dokazi

U kuću Merilina Mensona (52) upala je policija, odnosno istražitelji šerifa iz Los Anđelesa, koji su navodno zaplijenili diskove uslijed istrage i optužbi da je seksualno zlostavljao više žena.

Merilin Menson prodao vilu sa "sobom za silovanje"

Merilin Menson, koga je najmanje 15 žena optužilo za seksualno zlostavljanje i napad od februara 2021. godine, nedavno je prodao svoj dom u Holivudu za 1,83 miliona dolara.

Isplivali gnusni detalji o Merilinu Mensonu

Novi detalji o nedoličnom ponašanju kontroverznog muzičara Merilina Mensona svakog dana izlaze na vidjelo, a posljednji u nizu je tvrdnja njegovog prijatelja iz djetinjstva da je pjevač zlostavljao svoju majku.

Merilin Menson pušten iz zatvora

Merilin Menson (52) bio je u zatvoru od 2. jula nakon što se predao policiji u Los Angelesu po potjernici zbog navodnog napada "sa pljuvanjem" na videografa, na koncertu 2019. u Nju Hempširu.

Zvijezda "Igre prijestola" podigla tužbu protiv Mensona

Britanska glumica Esme Bjanko (38), koja se proslavila u seriji "Igra prijestola", podnijela je tužbu protiv bivšeg dečka, muzičara Merilina Mensona (52) za silovanje i nasilno ponašanje prema njoj.

Poznati pjevač kolabirao na bini, prekinut koncert

Merilin Menson doživio je kolaps, slošilo mu se i srušio se na koncertu u Hjustonu. Nastup je odmah prekinut, pjevač je zbrinut i trenutno je na kućnom lječenju.

Najčitanije