Merlin Monro

Ana de Arms igra glavnu ulogu u novom filmu o Merlin Monro

Dugo iščekivani film "Blonde", snimljen po romanu Džojs Kerol Outs, o životu Merilin Monro izlazi na Netfliksu 23. septembra.

Ledi Gaga imitirala Merlin Monro pa pokazala previše

Ledi Gaga "izimitirala" je ikonični pokret Merlin Monro kada se njena elegantna crna haljina podigla na jakom vjetru.

65 godina od čuvene scene Merilin Monro

Filmska romantična komedija Bilija Vajldera "Sedam godina vjernosti" (The Seven Year Itch), adaptacija istoimene brodvejske predstave Džordža Akselroda, proslavlja 65. rođendan.

Merilin Monro posebnom ishranom održavala ljepotu

Žena koja je bila simbol ljepote i seksepila Merilin Monro i dalje važi za zavodnicu čiji je šarm teško nadmašiti.

Ukradena statua Merilin Monro u Los Anđelesu

Statua Merilin Monro u čuvenoj pozi sa podignutom haljinom iz filma "Sedam godina vjernosti", ukradena je sa umjetničke skulpture "Četiri dame Holivuda" u Los Anđelesu.

Hefner dao bogatstvo da bude sahranjen pored Merlin Monro

Osnivač magazina "Playboy" Hju Hefner koji je preminuo je noćas u 91. godini u Los Anđelesu, odlučio je još prije 25 godina da želi da bude sahranjen pored slavne glumice Merlin Monro.

Poslednji snimak Merilin Monro pred smrt

Početkom avgusta 1962. godine psihijatar Ralf Grinson pronašao je tijelo čuvene holivudske glumice Merilin Monro u spavaćoj sobi njenog doma u Brentvudu u Kaliforniji.

Merlin Monro: Najljepša žrtva "američkog sna"

Merilin Monro, najpoznatija američka i svjetska filmska zvijezda, imala je filmski život - od siromaštva do slave, i filmsku smrt - misterioznu i preranu.

Pogrebnik otkrio kako je Merlin Monro izgledala nakon smrti

Organizator sahrane, koji je pomogao da se pripremi tijelo Merilin Monro za pogreb, otkrio je stravične detalje o stanju njenog tijela nakon što je pronađena mrtva.

Najčitanije