Milan Marić

Milan Marić u žiriju Sarajevo film festivala

Reditelj i scenarista Sebastian Meise (predsjednik žirija), rediteljka, scenaristkinja i Lucile Hadžihalilović, scenaristica i rediteljica Antoneta Alamat Kusijanović, glumac Milan Marić i producent i stariji konsultant u Inttl Co-Productions Katriel Sćory, članovi su žirija Takmičarskog programa - igrani film 28. Sarajevo film festivala, saopštili su iz organizacije festivala.

Glumac Milan Marić u vezi sa kćerkom Dragana Bjeloglića

Jedan od najpopularnijih glumaca u Srbiji i mlada i talentovana producentkinja i kreatorka serije "Ona se budi" , koja je nedavno pobrala sve simpatije filmskog svijeta, skoro dva mjeseca uživaju u romansi i daju sve od sebe da se o tome ne priča.

Milan Marić odgovorio na prozivku: "Ne zloupotrebljavajte decu"

Nakon što su glumac Milan Marić i njegova koleginica Milica Gojković rekli da ih je na snimanju serije zarazilo dijete, na društvenim mrežama povela se rasprava sa onima koji su protiv vakcine.

Milan Marić: Pozorište je opstajalo i u težim okolnostima

Beogradska scena je tokom novembra bogatija za još jednu predstavu “Te noći sam je video”, a jedan od glavnih glumaca te istorijske drame Milan Marić kaže da se umjetnost i dalje vraća pričama iz prošlosti, a da se time preispituje ono što ljude muči i danas.

Jovana Jeremić "poludjela" za Milanom Marićem: "Kida"

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, oduševljena je glumcem Milanom Marićem, kog je javno pohvalila.

Milanu Mariću uručena nagrada na Berlinalu

Na filmskom festivalu u Berlinu sinoć je održana dodjela nagrada mladim glumcima koji su ostvarili zapažen uspjeh u svetu filma.

Milan Milaković preuzima "Šume RS"?

BANJALUKA - Generalni direktor Javnog preduzeća "Šume RS" Risto Marić u četvrtak će podnijeti ostavku, a na njegovo mjesto najvjerovatnije će doći aktuelni potpredsjednik Skupštine grada Banjaluka, Milan Milaković, saznaju "Nezavisne" iz izvora bliskih rukovodstvu ovog javnog preduzeća.

Milan Marić nagrađen na festivalu u Moskvi

Na 40. Međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi, glumac Milan Marić osvojio je nagradu "Chopard Talent Award", kojom se nagrađuju najbolji mladi glumci, saopštio je sinoć Filmski centar Srbije.

Najčitanije