Milan Radović

Begić izazvao Radovića da pokaže svoje račune

BANJALUKA - Za razliku od njega (Milana Radovića) ja živom od poštenog rada, a novac za pokretanje privatnog posla sam osigurao kroz kredit, poručio je Ivan Begić odgovarajući na Radovićeve "prozivke" da otkrije čime finansira portale u njegovom vlasništvu.

Milan Radović reagovao na Begićeve tvrdnje

BANJALUKA - Ivan Begić nije ništa drugo već jedan običan manipulator koji je iskoristio svoju poziciju u PDP-u da postane vlasnik dva portala koje koristi za obračun sa onim za koje smatra da treba, poručio je narodni poslanik u NS RS Milan Radović u odgovoru na Begićeve tvrdnje da mu je prijetio.

Begić tvrdi da mu je Radović prijetio da će ga ubiti

BANJALUKA - Narodni poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milan Radović sinoć mi je prijetio da će me ubiti, rekao je bivši poslanik PDP-a u Skupštini grada Banjaluke Ivan Begić.

Šešić: SDS ne postoji; Radović: Šešićev doprinos čista nula

BANJALUKA - Davor Šešić, poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini RS, naveo je da su izbori za članove mjesnih zajednica potvrdili sve što je prije godinu rekao: da je stranka u krizi, da je u Banjaluci i Krajini uništena i da se sve to krije zbog raspodjele moći i fotelja.

Milan Radović predsjednik banjalučkog SDS-a

BANJALUKA - Milan Radović izabran je večeras za predsjednika Gradske organizacije Srpske demokratske stranke Banjaluka.

Radović: Zašto se Begić sam snimao i kome i kada je taj snimak poslao

BANJALUKA - Milan Radović, poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske rekao je danas da Ivan Begić, bivši odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka pokušava da ga diskredituje te da iznosi neistine i optužbe na njegov račun i da se radi o pokušaju manipulacije javnošću zbog čega je spreman da da izjavu i nadležnom tužilaštvu.

Radović: Inflacija će iduće godine građanima pojesti jednu do dvije plate

BANJALUKA - Inflacija će 2022. godine "pojesti" jednu do dvije plate građana u Republici Srpskoj, a vlast ne čini ništa da suzbije tu inflaciju koja je pogubna po građane, poručili su danas sa konferencije za novinare visoki funkcioneri SDS i PDP Milan Radović i Jelena Trivić.

Radović prešao u SDS, postao zamjenik predsjednika

BANJALUKA - Nezavisni narodni poslanik Milan Radović pristupio je danas SDS-u, gdje će obavljati funkciju zamjenika predsjednika, te biti član Predsjedništva SDS-a.

Nešić: Radović nije u stanju da se nosi sa situacijom na političkoj sceni

BANJALUKA - Odlukom da napusti redove Demokratskog narodnog saveza, Milan Radović je pokazao da nije u stanju da se nosi sa trenutnom situacijom na političkoj sceni Republike Srpske, ali i obavezama u samoj stranci, saopšteno je iz DNS-a.

Nešić: Ne mogu potvrditi da je Radović napustio stranku

BANJALUKA - Vršilac dužnosti predsjednika DNS-a Nenad Nešić rekao je Srni da ne može potvrditi da je njegov zamjenik Milan Radović podnio ostavku na sve funkcije u stranci i istupio iz DNS-a.

Milan Radović napustio DNS

BANJALUKA - Milan Radović, v.d. zamjenika predsjednika DNS-a podnio je ostavku na tu funkciju.

O izboru predsjednika DNS-a 15. marta

BANJALUKA - Glavni odbor DNS-a danas je u Banjaluci za 15. mart zakazao vanrednu Skupštinu na kojoj bi trebalo da bude izabran predsjednik DNS-a, a Nenada Nešića potvrdio za vršioca dužnosti predsjednika stranke.

Nešić: DNS i dalje jedinstven i jak

BANJALUKA - Vršilac dužnosti predsjednika DNS-a Nenad Nešić rekao je večeras u Banjaluci da je ova stranka i dalje jedinstvena, jaka, te nastavlja s pripremama za lokalne izbore naredne godine.

Radović: Neto gubitak "Pošta Srpske" u prvom polugodištu 130.603 KM

BANJALUKA - Vršilac dužnosti direktora "Pošta Srpske" Miladin Radović rekao je da je ovo preduzeće u prvih šest mjeseci ove godine imalo neto gubitak od 130.603 KM, a ne dobit od oko 800.000 KM, kako je prezentovano tokom primopredaje dužnosti početkom jula.

Radović: Prioritet DNS-a rješavanje životnih problema građana

BANJALUKA - Predsjednik Gradskog odbora DNS-a Banjaluka Milan Radović rekao je da će prioritet ove stranke u narednom periodu biti rješavanje životnih problema građana.

Najčitanije