Milica Todorović

Milica Todorović vrućim plesom raspametila publiku

Pjevačica Milica Todorović tokom ljetne turneje nastupa punom parom, gotovo svaki dan, a na jednom od posljednjih u nizu održanih nastupa iznenadila je publiku i "vrelim" plesom.

Milici Todorović gost oteo mikrofon iz ruke

​Pjevačica Milica Todorović podijelila je na svom Instagram profilu zanimljivu scenu koja se odigrala na njenom nastupu.

Milica Todorović prekinula nastup: "Je l' ti to kucaš poruke dok ja pevam"

U jeku popularnosti društvenih mreža na nastupima i koncertima sve više viđamo mlade koji u klubovima, kafana i na proslavama ne ispuštaju mobilni telefon iz ruku.

Milica Todorović kao novogodišnja vila, igračima rješava cashback 20 odsto

Fenomenalne prazniče vijesti u Meridianu. Novogodišnji Maraton već je pomjerio sve granice mogućeg, a istim ritmom traje i dalje. Čak ni nebo nije granica, jer bonusi su "raketirani"!

On je bio prva ljubav Milice Todorović

Pjevačica Milica Todorović iza sebe je imala duge veze, a jedna od njih je sa kolegom Nenadom Jovanovićem koji je bio njena prva ljubav.

Milica Todorović pozirala u toplesu

Milica Todorović važi za jednu od najljepših, ali i najzgodnijih pjevačica u Srbiji.

Ispovijest Milice Todorović: Kad nešto ne ide, ne ide

Milica Todorović 2020. godinu definitivno će pamtiti po virusu korona, kojim je tokom ljeta i sama bila zaražena. Novonastala situacija obilježila je godinu na izmaku, koju jedva čeka da isprati.

Sandra Afrika i Milica Todorović "zaludjele" fanove ovim potezom!

Sandra Afrika zajedno sa koleginicom Milicom Todorović, uradila je nevjerovatnu stvar, te su fanovi na društvenim mrežama doslovno ostali "zaluđeni"...

Milica Pavlović u seriji inspirisanoj ubistvom Jelene Marjanović

Misteriozno ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović zainteresovalo je Predraga Gagu Antonijevića.

Pogledajte kako izgleda majka Milice Todorović

Milica Todorović koja važi za jednu od najljepših i najduhovitijih dama sa srpske javne scene, pokazala je kako izgleda njena majka Jasmina.

Milica Todorović se oglasila o raskidu sa Petrom Strugarom

Pjevačica Milica Todorović prvi put je javno govorila o razlozima raskida njene ljubavne romanse sa glumce Petrom Strugarom.

Milica Todorović poznaje bivšu ženu svog momka, evo šta kaže o njoj

Milica Todorović (29) kaže da se poznaje sa Ivanom Nikolić (37), bivšom ženom Petra Strugara (31), sa kojom glumac ima sina Zarija. Iako neobično, pogotovo kada su javne ličnosti u pitanju, Milica za Ivanu ima samo riječi hvale i to ne krije.

Petar Strugar se oglasio o vezi sa Milicom Todorović

Nakon pisanja medija, koji danima nagađaju o vezi novopečenog para pjevačice Milice Todorović i glumca Petra Strugara u kojima se pisalo kako je par tri mjeseca u tajnoj vezi i kako se spremaju da žive zajedno i razgovaraju o svadbi, umjetnik je riješio da se oglasi.

Pjevačica i glumac počinju da žive zajedno?

Otkako su započeli romansu, pjevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar bukvalno se ne razdvajaju, a koliko im je ljubav postala čvrsta od samog starta, govori i to da će uskoro početi da žive zajedno, saznaje Kurir Stars od izvora bliskog pjevačici.

Milica Todorović i Petar Strugar proveli Božić zajedno u Budvi

Pjevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar Božić su proveli zajedno u Budvi, pišu srpski mediji.

Najčitanije