Milorad Dodik

Dodik uputio saučešće povodom tragedije na Cetinju

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izrazio je saučešće porodicama ubijenih u napadu na Cetinju, kao i građanima Crne Gore.

Dodik: Na Šarovića i Borenovića ne računaju više ni u SDS-u i PDP-u

BANJALUKA - Niko nije rekao da računamo na predsjednika SDS-a Mirka Šarovića i lidera PDP-a Boranislava Borenovića, poručio je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik na Twitteru.

Dodik pozvao građane da glasaju za opoziv načelnika Bratunca

BRATUNAC - Lider SNSD-a Milorad Dodik pozvao je građane Bratunca da u nedjelju, 7. avgusta, glasaju za opoziv načelnika ove opštine Srđana Rankića jer je izgubio podršku skupštinske većine i povjerenje naroda.

Dodik: Najuspješnijim srednjoškolcima besplatan vikend na Jahorini

BANJALUKA - Najuspješniji učenici iz 80 srednjih škola iz Republike Srpske imaće obezbijeđen besplatan vikend na Jahorini a prijave kreću od sutra, rekao je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Dodik: Povećanje plata i penzija ublažilo udar inflacije

Povećanje plata i penzija ublažilo je udar inflacije, napisao je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH na Twitteru.

Dodik: Vjerujem da su politike podjela u Crnoj Gori ostale u prošlosti

BANJALUKA - Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, pozdravio je potpisivanje Temeljnog ugovora između Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve.

Dodik: BiH je podijeljena, ne postoji ništa što bi je ujedinilo

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da ne postoji ništa što bi moglo da se uradi da se BiH ujedini, pa karikaturalno zvuče priče o podjelama koje bi nastupile nekom odlukom Kancelarije visokog predstavnika (OHR).

Dodik: Kandidovao sam se da dokažem da stranci nisu u pravu

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras da se na opštim izborima kandidovao za predsjednika Republike Srpske da dokaže strancima da nisu u pravu i da je siguran u pobjedu.

Dodik: Komšić i Džaferović ne žele raspravu o gasovodu do Banjaluke

SARAJEVO - Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH, rekao je danas da druga dva člana Predsjedništva BiH, Željko Komšić i Šefik Džaferović, nisu dozvolili da se raspravlja o izgradnji gasovoda do Banjaluke i aerodromu u Trebinju, naglašavajući da takvo ponašanje predstavlja opstrukciju i ne stabilizuje BiH.

Dodik: BiH mora biti ustavna ili je neće biti

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je da BiH mora biti ustavna ili je neće biti, te da Srpska bira ustavnu BiH.

Dodik se sastao sa Grajfom

JERUSALIM - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je danas s predsjednikom Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji u periodu 1992-1995. profesorom Gideonom Grajfom.

Dodik posjetio "Jad Vašem"

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik posjetio je danas u Jerusalimu Memorijalni centar "Jad Vašem".

Vučić sa patrijarhom Porfirijem i Dodikom

BEOGRAD - Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, sastao se s patrijarhom Porfirijem i Miloradom Dodikom, srpskim članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine, koje je obavijestio o toku razgovora pod okriljem EU na temu Kosova i Metohije.

Dodik: Ustavni sud BiH sam sebe poništava

BANJALUKA - Ustavni sud BiH donosi političke odluke i u tim odlukama se poziva na praksu, a ne na Ustav BiH, napisao je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, te dodao da on time sam sebe poništava.

Dodik: Od ponedjeljka isplata jednokratne pomoći borcima

BANJALUKA - Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, najavio je danas da od ponedjeljka počinje isplata jednokratne pomoći od po 100 KM borcima iz Republike Srpske.

Najčitanije