Motor

BMW lansirao nešto posebno

U čast 50 godina "M“ brenda, BMW Motorrad je lansirao motocikl posvećen ovom jubileju – M1000RR 50 Years M Edition superbajk.

Kako da ne pogriješite pri izboru novog motocikla

Kupovina novog motocikla je poseban događaj za svakog iskrenog ljubitelja motocikala. To je ispunjenje želje koja počiva još od detinjstva.

Zamijenio devet motora i četiri mjenjača na Kiji zahvaljujući garanciji

Korejska korporacija Hyundai-Kia je barem na papiru poznata po najboljoj fabričkoj garanciji u automobilskoj industriji.

Karleuša u vrelom izdanju na motoru

Pop zvijezda Jelena Karleuša provokativnim, ali i opasnim kadrovima raspalila je maštu mogima i oduševila ljubitelje oružja.

Defile motociklista "Pogledaj dva puta - spasi život"

Kao i protekle dvije godine, a sada se već može reći da prelazi u tradiciju, Voodoo Free Riders Banjaluka kao neformalna organizacija unazad mjesec dana sprovodi aktivnosti u cilju ukazivanja vozačima motornih vozila da obrate pažnju na vozače motocikala u saobraćaju, imajući u vidu da svake godine na putevima širom RS i BiH strada veliki broj motociklista.

Ferrari objavio veliku novost

Kako god shvatili sljedeću informaciju, jedno je sigurno - Ferrari će lansirati još jedan model pokretan V12 motorom. Iako je netom objavljena informacija na društvenim mrežama, mediji su složni u tome da će Ferrari predstaviti potpuno novi V12 motor.

Kupio BMW M3, pa ugradio plin

​Pošto nije želio da drugi saznaju za ovu "sramotu", auto nema otvor za sipanje TNG-a u zadnjem braniku, pa vozač sada mora da otvara gepek svaki put kada sipa gorivo.

Šta nam poručuju promjene u zvuku motora

Zvuk motora mnogo toga može najaviti pa je dobro pratiti njegov rad i auditivne signale koje šalje. Po njima ćete odrediti generalno zdravstveno stanje pacijenta, odnosno reagovati na vrijeme ako duboki dizelski bariton postane tenor. Šalu na stranu, ovo su neke promjene u radu motora, a na vama je da ih čujete na vrijeme i probate dešifrovati uzroke. Najbolje je odmah zvati servis. Pojave li se upozorenja na instrumentnoj ploči, odnosno uključe li se kontrolne lampice, obavezno koristite priručnik za vozilo i provjerite o kojem se problemu radi pa potom kontaktirajte servisere, piše revija.hak.

Suzukiju prijeti dizelgejt zbog Fiatovih motora

Japanska marka nalazi se pod istragom zbog sumnje o postojanju "lažljivog softvera" namijenjenog za prevare regulacionih tijela u vezi sa emisijom štetnih gasova.

Oduzeli patike "Najk" i motor za čamac

SARAJEVO - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH na putu Orašje-Srebrenik, gdje se nalazi tržnica Arizona, kao i na graničnim prelazima Rača, Orašje, Karakaj, te carinskoj ispostavi Doboj i Bijeljina, oduzeli su raznu robu vrijednu 119.000 KM.

Napravio motor od drveta

Ljudska vještina i kreativnost nekada zaista nemaju granica. Nepoznati, pa možemo reći, genije je to potvrdio svojim nevjerovatnim izumom.

Na mjestu pretresa u Banjaluci izuzeta dva motora

BANJALUKA - Iz zgrade u banjalučkom naselju Obilićevo, gdje je policija od jutros, upravo su izuzeta dva motocikla, a pretpostavlja se da je u pitanju dokaz.

Starac sletio motorom, slomio ključnu kost

BRATUNAC - Miroslav O. (70) iz Bratunca slomio je ključnu kost kada je vozeći motorom tomos zbog prevelike brzine sletio sa puta, potvrđeno je "Nezavisnim".

Ford potvrdio nekoliko motora za novi Ranger

Prošlo je nekoliko mjeseci od kada je Ford debitovao s novom generacijom modela Ranger, poslije više od jedne decenije njegovog prethodnika provedene na tržištu.

Pronađen motor aviona koji se srušio u Kini

PEKING - Tokom pretrage i spasilačke akcije u južnom kineskom regionu Gvangsi danas je pronađen motor koji je pripadao avionu kompanije "Čajna istern erlajnsa", koji se srušio u ponedjeljak, saopštila je kineska državna televizija.

Najčitanije