Mršavljenje

Zašto je ljeto idealno vrijeme za skidanje kilograma

Idealno vrijeme za krenuti voditi brigu o sebi i svome zdravlju je uvijek ali ipak neko doba godine ima pogodnosti kada je u pitanju mršavljenje odnosno skidanje kilograma.

5 jednostavnih načina da izgubite salo sa stomaka

Salo na stomaku nije samo estetski problem. Istraživanja sugerišu da postoje jake veze između sala na stomaku i bolesti kao što su dijabetes tipa 2 i kardiovaskularne bolesti.

Ovaj začin podstiče gubljene kilograma u predjelu stomaka

Ima začina koji povoljno djeluju na masnoće, tako što ih suzbijaju sa određenih dijelova tijela. Riječ je o uticaju kurkume na mršavljenje.

Pomaže li kafa u mršavljenju

Kafa je mnogima od nas neizostavno polazište svakog dana.

Mršavljenje u plavom

U prirodi gotovo da nema plavih namirnica. Zato nas ta boja asocira na buđ, na pokvarenu hranu, pa je intuitivno izbjegavamo. Čudesna igra boja tako se može upotrijebiti za - mršavljenje.

Povrće od kog mršavite i dobijate preplanuli ten

Kelj je član porodice kupusa, a listovi mogu da budu zeleni ili ljubičasti, glatkog ili kovrdžavog oblika.

Jednostavni trikovi za mršavljenje bez puno muke

Ovo uvedite u rutinu i kilogrami će se početi topiti.

Istraživanje: Zašto je nekim ljudima teško da smršaju?

Naučnici su godinama tvrdili da gojaznost nije uzrokovana samo nedostatkom treninga i prejedanja. Sada su stručnjaci s Kings koledža u Londonu otkrili još desetine dijelova naše DNK koji utiču na metabolizam, koji igra ključnu ulogu u gubljenju težine. Ovo je druga studija u malom vremenskom rasponu koja je dovela do ovog zaključka.

Kako jesti hljeb, a imati vitku liniju

Hljeb ima lošu reputaciju kada je riječ o mršavljenju.

Smršao 169 kilograma i spasio se sigurne smrti

Da život može da se promijeni u toku samo jedne noći, dokazuje i priča Harveja Olika (48) koji je svoje zdravlje ugrozio viškom kilograma sa kojima se borio još kao dijete.

Takmičenje u mršavljenju: Po 130 dolara za izgubljeni kg

ABU DABI - Takmičenje u mršavljenju biće održano u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a bolnica "Ras al Kaimah", u saradnji s Ministarstvom zdravstva UAE, najboljim učesnicima za svaki izgubljeni kilogram će platiti oko 130 dolara, javili su lokalni mediji.

Desert koji utiče na mršavljenje i sprečava nadimanje

Odradite detoksikaciju organizma zahvaljujući ovom desertu.

Ispijanje zelenog čaja je ključno za mršavljenje

Zeleni čaj je povezan sa nizom zdravstvenih prednosti. Ovaj napitak ubrzava metabolizam i pomaže u gubitku kilograma zahvaljujući velikoj količini polifenola, biljnog sastojka koji je povezan sa nizom zdravstvenih blagodati, poput ublažavanja upala i mršavljenja.

Pomažu li banane u mršavljenju ili uzrokuju gojenje

U poređenju s drugim voćem, banane su prilično bogate šećerom. Recimo, šolja jabuka sadrži oko 60 kalorija, ali s druge strane, šolja banana sadrži više od 130 kalorija. Ali nije sve u tome.

Koliko koraka u danu treba da napravimo da bismo gubili kilograme

Korake koje napravimo u danu jednostavno je pratiti. Moguće ih je brojati putem pametnog telefona ili nosive tehnologije, kao što su pametni satovi ili pametne narukvice. Ali koliko je zapravo koraka potrebno napraviti u danu da bismo smršavili?

Najčitanije